IRL

Såg idag att filmen IRL som jag såg på bio tidigare i vintras har blivit upplagd på Swefilmer! Så ni som inte har sett filmen borde verkligen göra det, den är riktigt bra och har ett bra budskap.
 
In o titta nu, snygga Charlie Gustavsson är ju med (carros bejb)! ;)
 

Skolan del 11

Skitdålig video men behövde bli av med alla små klippen så la upp den haha #skevt


Onsdag

Halloj!
Igår red jag inte Hamilton utan jag ledde honom bara i typ en halvtimme, Fanny skrittade Timida bredvid också:)
Sen red jag Zebulon på markarbete, de gick riktigt dåligt först, vi körde en liten bana på bommar. Andra gången gick det dock lite bättre. :)

Idag ska jag typ inte göra nåt xD 

Aja hej då!

Söt haren...

Sportlov!

Hej!
Jag bloggar bara när jag har lust haha och har verklugen inte haft lust på ett tag :/
Men det har inte hänt så värst mycket, vi åkte till Romme i torsdags, de va jättekul!  
I fredags slutade vi innan lunch för vi hade så många håltimmar och på kvällen gick jag på bio med Stina. Vi såg Robocop, den va väldigt bra faktiskt!:)

Idag träffade jag vanessa, vi lagade middag ihop, gick till vivo och tittade på film. Haha de va en jättetrevlig kväll!:) följde med henne en bit på vägen hem och jag kom hem typ nyss. 

Imorgon ska jag inte göra så mycket förutom att rida Hamilton och någon häst på lektion.

Tittar på tv nu men ska nog sova, så godnatt!












 Gjorde scones i söndags , det var jättegott:)
 

Josef Johansson

Varför i hela världen har jag aldrig hört talas om Josef förut? Han sjunger bra.
 
 

Smarta sätt att laga mat

Det här är nog ett av de smartaste o coolaste sätten jag har sett att man kan laga mat på! :O
Har ju nästan lust att prova även fast jag inte gillar hot dogs ;)
 

Måndag kväll

Godkväll :)

Försöker plugga lite NO, eller gör klart en labbrapport. Har fastnat på en fråga där dom undrar om en pendel skulle gå långsammare eller fortare på månen och varför. :(
 
Lyssnar också på musik som jag lyssnade på 2011, älskade den här mashupen förut!
Någon gång ska jag besöka Tommorrowland. :)
 
 
Ska försöka fortsätta plugga lite nu, så hej då!
 

Måndag

Hej!
I lördags så kom Stina hem till mig på kvällen. Vi tittade på film o Sjöng Singstar haha ;) hon vann :(

Sen igår så gjorde jag inte så mycket, jag tog en joggrunda på kvällen och sen gjorde jag en frukttallrik :>


Nu är jag påväg till skolan så de är lite svårt att blogga, så hej då!

Lördag

Hej!
Jag är verkligen dålig på att blogga känner jag haha!
I alla fall, i torsdags hade vi SO-prov, det gick sådär. Fick tillbaka tillbaka mitt matteprov i fredags, fick rakt igenom C, är väldigt nöjd med det eftersom att det bästa jag har fått på ett matteprov nånsin tror jag haha. xD
I fredags var det ju alla hjärtans dag, då inser man hur forever alone man är haha ;)
 
Idag har jag bara chillat, gick upp vid 12 och gjorde amerikanska pannkakor. Fick jordgubbar igår så jag hade jordgubbar o grädde på :D
Sen har jag duschat, och sitter o tittar på The middle just nu.
Ikväll ska jag vara ensam hemma så, ska köpa fläskkarré och pommes frites, haha så ensam jag är. :(
 
Tänkte bara uppdatera lite, så hej då! :)
 








Onsdag

Hej!
I fredags träffade jag massor av vänner, vi åt på Subway och sen åkte vi till en fritidsgård haha, har aldrig varit på en förut så det var intressant att se hur det är. Men det var kul, när alla skulle dra så kom två andra kompisar samtidigt så då stannade jag kvar flera timmar med dom. :)
 
I lördags åkte jag till Godisbolaget i Haninge med Fanny, fanns över 750 olika godissorter där, haha paradis! Vi köpte massor av godis och sen åkte vi till Haninge centrum, köpte något att dricka bla.
Senare på kvällen så gick vi till pizzerian med Elina och Stina, åt middag där och sen drog vi hem till Elina. Vi tittade på två filmer och sen sjöng vi lite singstar.. hahah det gick inte bra, jag var så dålig att jag skrattade tills jag grät ahhahahah!
 
I söndags hade vi släktkalas för pappa som fyllde år. 
I måndags hade vi bla. NO-prov, det gick inte alltför dåligt faktiskt. :)
I tisdags red jag först Hamilton och sen Natasja på kvällen. Det gick bra på Natasja, hon är verkligen en bra och snäll häst! Hur jag red kan man ju diskutera om dock haha ;)
 
Idag har vi haft skola, försov mig så jag missade första lektionen. Det var verkligen skönt att sova ut, jag gick nämligen och la mig extra tidigt igår, 21:00 för att vara exakt. Så jag sov i 10 timmar inatt, riktigt skönt!
Har försökt plugga SO efter skolan men det har gått åt pipan. Fattar ingenting... Har i alla fall slängt ihop en liten enkel header på pixlr, haha usch saknar Photoshop. Datorn som har Photoshop CS5 fungerar men internet fungerar inte på den. :( 
 
Jag ska i alla fall göra lite té och göra en "slutspurt" på mitt pluggande, vi har SO prov imorgon! Ni får ha en bra kväll! :)
 










Torsdag

Hejsaan!
Idag gick jag upp halv sju som jag brukar men mina byxor jag hängde upp på tork igår hade inte torkat och hade inga andra rena byxor så jag sjukanmälde mig den första lektionen haha! 

Efter skolan åkte jag på öppet hus på Södermalm , de var bra! Vet inte riktigt vad jag ska skriva men Sjölins är väldigt bra :)

Imorgon ska jag som sagt träffa flera stycken, de kommer bli fett :)

Vi ska även skaffa en till katt så Pysen får sällskap haha, det blir förhoppningsvis katten längst till höger. Tips på namn?:) de är en kille!


Ska duscha nu och sen plugga inför ett matteprov vi har imorgon :(




Onsdag

Hej!
Igår kväll red jag både Hamilton och Natasja. Hamilton var lite stissig och tyckte tydligen att allting i skogen var läskigt, så det var tur att jag red med martingal. Natasja är en jättefin häst, tycker verkligen om henne! Det gick väl sisådär igår, kändes bra ibland och ibland inte. Eller faktiskt så kändes det bra även de tillfällen det inte gick bra, haha! Men hon är härlig.
 
Idag har vi haft en lång håltimme, mellan 09:25-11:30. Vi stannade kvar i skolan o tittade på film haha, orkade inte gå hem. Har block nu, det är eget arbete med andra ord. ;) Sen språk, sen slutar jag!

Imorgon kväll ska jag på öppet hus på Sjölins på södermalm efter skolan och på fredag ska jag, Christina och några andra gå o äta på Subway. :)
 
 
Nu kom Carro så hej då!

BRA LÅT!


Jai o Luke:)
 
 

Måndag kväll

Gokväll! :)
Gjorde nachos till middag, fick inspiration från Carro. ;) Det blev jättegott!
Ska göra té och chilla lite innan jag går och lägger mig. Godnatt!:)







 
 
 
 
 

Niall

Tittar på massor av bilder och videos på Niall, han är så jävla snygg och fantastisk. Alla killarna är fantastiska men just nu har jag massor av feels för just Niall. Kommer ihåg 2012 nån gång när jag hade en blogg om honom! Hahah (klicka här för att komma dit).

 


 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Hejsan!
Idag har det varit en lika tråkig måndag som alla andra måndagar. Kunde faktiskt arbeta lite i skolan under dagen, brukar ha svårt med det annars. Har massor av prov nu den närmsta veckan så då måste man plåga sig lite med att plugga :(
 
På lunchrasten gick jag, Fanny och Ida till strandlivs. Vi köpte en varsin liten kladdkaka, haha har aldrig sett såna förut! Kladdkakan var i alla fall förvånansvärt god, verkligen värd 15 kr! Så om ni är sugna på kladdkaka men inte orkar baka så är den kladdkakan ett tips. ;)
 
Jag och mina kompisar har blivit besatta av spelet flappy bird, haha får damp på det! Mitt rekord är bara 22, vet att vissa har över 100 :O Men den här bilden är så sann! ↓
 

I lördags fyllde Harry 20 år. One Direction är inget tonårsband längre. Mina feels just nu är upp i himlen.
 
 
 
Jag ska göra nachos till middag idag, skrev upp nachoschips på inköpslistan och nu när jag kom hem från skolan ser jag att mamma har köpt 1.5 kg nachoschips.... Hhahaha det skulle räcka med en påse som är 500 gram.
 
Ska plugga lite SO nu innan jag lagar mat. Ha en bra kväll!

 

Hungerspels-ledare död

Såg nyss att Seymour Hoffman som är den nya spelledaren i Catching fire dog idag!
Han var en jättebra skådespelare tycker jag. Undrar hur det blir i  trean för vad jag vet är dom mitt uppe i inspelningen till trean? :O

RIP !

Söndag

Halloj!
Idag är det söndag, veckans ångestdag. Taggar inför en ny skolvecka... Har inte för mig så himla mycket just nu, har precis börjat läsa en ny bok som heter Tänk om det där är jag, den verkar bra hittills! Lyssnar på sommaren 2013 låtar också, haha får lite flashbacks. ;)

Igår kväll hade jag en mysig/rolig kväll med Carro, vi åt tacos och snacks medans vi titta på Melodifestivalen och gjorde massa Snapchatvideos haha ;)
 
Ikväll måste jag plugga SO. Har prov nästa  vecka o har inte gjort en enda instuderingsfråga! :$ 
Kommer ihåg att veckorna innan nian började så sa jag till alla att jag skulle bli värsta pluggisen och bara plugga upp betygen.. man undrar ju hur det gick. Har knappt pluggat någonting sen förra terminen haha... Men jag har redan över 27 poäng mer än vad man behöver för att komma in på mitt gymnasium så det känns ju ovärt att försöka få högre betyg nu. 
 
Jag ska försöka fixa in en kod på bloggen nu så att jag kan skriva emoji-smileysar som syns i inläggen. ;)
Ha en bra kväll!


En hopplektion på Gabón för ca ett år sen
 

Lördag

Hejsan!
Ber om ursäkt att jag inte har bloggat på flera veckor! Kan gå igenom lite vad som har hänt i mitt liv. ;) Haha!

Förra tisdagen (21/1) hade jag markarbete på Askepot, det gick bra! Känner att jag har hittat knapparna på henne bättre än om man jämför med mitt första ridpass på henne.

Förra onsdagen (22/1) så var jag på Friskis&Svettis med Stina och Elina efter skolan, det gick bra! Vi gymmade i ca två timmar och jag sprang på löpbandet det mesta av tiden. Förbrände över 510 kalorier på bara löpbandet så det känns ju bra, löpbandet är verkligen perfekt för mig, den känns inte så komplicerad och jobbig haha. Jag vet inte varför men den passar mig väldigt bra i alla fall.

Förra torsdagen (23/1) åkte vi och åt lunch på Subway under skoldagen, vi hade en lång lunchrast. Jag älskar Subway, verkligen älskar. Det är definitivt min favoritmat. ;) Man kan väl säga att jag är besatt... 
 
Förra fredagen (24/1) så var jag på prova på dag på Sjölins i Nacka med Carro och Ida. Det gick bra, gymnasiet är verkligen fint och modernt. Eleverna där var trevliga och vi fick göra ett minicase som var intressant. Sjölins är unikt eftersom att de håller på med case, det betyder att man gör ett projekt under flera veckor som innehåller flera ämnen. Efter prova på dagen som höll på 09:00-12:00 så var jag med Carro hela dagen, följde med henne till Tango  bla. och sen åkte vi hem till  henne. Åkte hem vid 11 på kvällen tror jag. :)
 
Förra lördagen (25/1) var jag på öppet hus på Hermods. De va väl helt okej där, lite tråkig miljö men trevliga lärare. Åkte även o checkade in läget på Sjölins på Södermalm. Ska dit på öppet hus på torsdag den 6 februari!
 
I tisdags (28/1) hoppade jag Gabón. Det gick bra, Laila sa att det var ett bra tempo och att såg okomplicerat ut så de är väl bra. Har hoppat han 2 gånger förut så det var väl inget "nytt" direkt, men han är en bussig kille som hoppar allt. :)
 
I fredags (31/1), slutade vi 12 för att vi inte hade någon idrott, så det var skönt! Gick hem och tittade på film och sen umgicks jag med Alicia. Haha umgicks.. det låter så vuxet. Men ibland behöver man systertid, även om man hatar varandra vissa dagar. :D
 
 
Idag (lördag 1/2) följde jag med Carro till Tango och fotade hennes hoppträning. Har inte fotat på alls länge, speciellt inte ridande ekipage. Det blev inte så jättebra bilder, min kamera gillar inte dåligt belysta ridhus. ;) Efter hoppträningen åkte vi förbi strandlivs och köpte hem läsk m.m och nu är vi hemma hos Carro. Vi tittar på Teen wolf just nu och ska snart äta middag. Har verkligen lodiskläder på mig haha, känns fräscht..
 
Ville bara uppdatera lite haha, så hej då!










RSS 2.0