Random låtar











Divergent

Har läst första boken och lite av andra. Det kommer bli en grym film att se på bio! :D
 

London!:)

Hej!
Har pratat med mormor idag och vi diskuterade att åka till London. Vi har planerat det länge men det har inte riktigt blivit av. Men så sa hon att hon tänkte att vi kunde åka spontant, så att vi kunde åka imorgon redan! Men då så har jag två nationella prov imorgon så det går ju inte. :( Och vi vill åka en weekend.
 
Så då tänkte vi att vi skulle åka på torsdag, om exakt en vecka istället. Men sedan visade det sig att jag hade nationellt prov då också. Och det fanns inga bra flyg om man åkte på fredagen (vi vill åka på morgonen).
 
Så nu är våran tredje plan att åka om ca exakt två veckor, alltså veckan innan påsk. Det verkar inte vara något nationellt prov inbokat där så jag hoppas verkligen det funkar. Har alltid velat åka till London! :D

Plus på det så ska vi med största sannolikhet åka till London en gång till i maj! Då ska vi vara där lite längre också. :)
 

O HERREGUD

den här killen... den här killen hörrni är född 1998.
IM CRYING
 
 
 
 

Tisdag

Hej!
Har studiedag idag, känns riktigt skönt faktiskt. Extra skönt skulle de vara om jag hade fått sova länge men jag hade utvecklingssamtal halv tio imorse så lång sovmorgon blev de inte... Utvecklingssamtalet gick väl bra, tog upp lite saker ang. en lärare o så och så pratade vi om mina betyg.
 
Har tittat på den nya versionen av Alice i underlandet och The delivery man. Behöver verkligen plugga SO och idrott men jag är så laat, gör bara massa annat onödigt.
Ska åka till stallet om typ två timmar, ska ju rida Hamilton och någon annan häst på lektion.
Usch, det snöar ute. Det som var så soligt och typ vår i helgen, men tydligen så ville inte det fina vädret vara kvar.. aja det blir väl varmt snart igen.
 
Ska försöka plugga lite och sen dra till stallet! :)
 
 

Nämen hej

Heeeej!
Kände faktiskt för att blogga lite hhaha, ovanligt.

Kommer inte ens ihåg vad jag har skrivit förut men kan gå igenom lite av vad jag kommer ihåg att jag har gjort de senastee veckorna.

Vanessa sov över hos mig förra helgen o den här helgen. Vi gjorde rosa pannkakor igår haha, de såg så äckligt fula ut!

Har hittills gjort ett nationellt prov, de va läsförståelse i spanska, gick skitsåligt.. Men ett vanligt prov vi gjorde förra veckan fick jag B på.. Jag som har E i spanska?

Sen så har jag nationellt prov i svenska hela dagen imorgon och på torsdag. På tisdag har jag studiedag förutom ett kort möte 09:30-10:00.

För två dagar sen fick vi hem våran kattunge som vi har köpt. Han heter Sparris!
Sparris föddes utomhus med sina syskon och mamma och bodde utomhus i sju veckor tills några hittade dom och räddade dom. De är sjukt att dom överlevde, de är ju vinter :o
I alla fall så köpte vi Sparris av Akutgruppen. 
Han är så söt, gosig o snäll!:) men jättebusig!








Just nu ligger jag i sängen o gosar med Sparris, han är en sån katt som spinner jättemycket haha!

Mamma fyllde år i onsdags så vi hade släktkalas för henne idag!
Jättegod efterrätt;-)






Ska duscha nu så hej då!














Strawberries

På Ica maxi kan man köpa jordgubbar för 10kr/förpackning!









Vi åt Kina mat till middag då mamma fyller år! Jag åt bara friterad kyckling o ris haha för gillar ej asiatisk mat:)



Ekonomi eller Samhälle?

Har riktig beslutsångest just nu! 
Jag har ingen aning om hur jag kom på det, men idag när jag gick upp så sa jag högt "Jag ska gå ekonomi!". Sen gick jag in på Sjölins poängplan för både ekonomi och samhälle och jämförde.
Det är inte så jättestor skillnad, förutom att man har en kurs mer i matte i ekonomi och mindre SO-ämnen. Och dessutom mindre moderna språk (yey!).
 
Känns lite skumt att jag som älskar att planera i förväg funderar på att välja ekonomi nu när första antagningen är gjord. Jag vet inte! jag vet inte! jag vet  inte!!!!
 
 

WOHO taggad för sommaren!

Jag och mina kompisae kommer ha sjukt kul den här sommaren har vi bestät :D de är ju trots allt sista sommaren innan man börjar på gymnasiet. 

Jag, ida, fanny och elina planerar att typ åka ut med idas lilla båt till nån ö och grilla o sova där osv! Och kanske ska vi sova på fannys landställe också:) jag ska se till att i sommar kommer vi ha kul :D:D:D 

Ska iväg o handla födelsedagspresent till mamma snart troor jag, hon fyller år på onsdag!

Jag orkar seriöst inte gå igenom vad jag har gjort de senaste veckorna, kanske gör de nån annan gång. ;)))

Men bye bye:-)












Avslappnings-rektangel

Gör den här flera gånger så märker du hur avslappnad du blir.
Riktigt coolt!
 
 

Mugcake

Har ni provat att göra en mugcake någon gång?
Jag har provat en gång för längesedan men det blev verkligen inte bra. Det blev som gummi och smakade äckligt så jag slängde allt. Har lust att prova nån gång snart men med ett annat recept! :)
Har hört från flera personer att det här receptet funkar jättebra!
 
Ingredienser:
2 msk smör,
2 msk vatten,
lite salt,
4 msk socker
4 msk mjöl
2 msk kakao
Blanda all ingredienser i en kopp och värm sedan i micron 1-2 minuter. Ha valfria tillbehör, tex frukt eller grädde, sen voila! 
 
Sen har jag sett det här receptet på ett mjölkpaket, det kanske också funkar super!? :)
 
 
 
 
 


Happy!

Hej!
Kan gå igenom lite vad jag har gjort på sportlovet i nästa inlägg men nu vill jag bara uttrycka hur glad jag är! Visst, det är söndag och ångest inför skolan imorgon men såg nyss vad jag fick på mitt historia prov och alltså jag blev så glad.
 
Trodde på riktigt att jag skulle få E på provet för att jag skrev bara massa skumma saker men jag fick B (4 A och 2 C)! Im really happy. :)


Juste, märkte också en sak nyss. I åttan så fick jag D på alla prov i SO (samhällskunskap, historia, geografi, religion) men nu i nian har jag hittills haft 3 prov (alla utom religion) och har fått B på alla dom proven! Känns faktiskt riktigt bra, känner att jag har pluggat lite bättre i nian än i åttan faktiskt. :) Är verkligen inte van vid att få B på prov, i andra ämnen brukar jag få E-D mest, väldigt sällan C. 

Fick i alla fall lite motivation att plugga lite nu i andra ämnen (har massa inlämninar o prov de närmsta veckorna) så ska faktiskt ta o jobba nu. Ha en bra sista lovdag haha :)
 
Lite random foodporn ;)
 

RSS 2.0