Söndag kväll -

Hej!
Konfirmationen gick bra, kommer sakna alla.
Fick pengar, smycken o en sparkcykel som går på el av min familj... Är fett lack haha dom köpte sparkcykeln på skoj men den kostade typ 1000kr så jag kunde ju liksom ha köpt massa annat mer användbart för pengarna.. Vill att dom lämnar tillbaka den :(

I alla fall, hela eftermiddagen och kvällen har jag legat i sängen och sträckläst en av Katarina von bredows böcker, älskar dom. Fick nämligen den och så har jag redan läst ut den nu :(

Jag hamnar i läsperioder ibland då jag läser skitmkt, sen slutar jag läsa helt men de varierar mycket. Om jag läser hela tiden går jag ju aldrig ut o träffar vänner ;)
insåg att ikväll är den allra första kvällen sen vi kom hem från Italien som jag stannar hemma :o

Ska till stan imorgon med Stina och Elina och kika lite på the fooo :)


Söndag

Hej!
Är påväg till kyrkan nu, ska ju konfirmera mig :) det har varit en jätterolig tid med min konfagrupp i nästan ett helt år, vi har skapat många minnen tsm och jag kmr definitivt träffa många av dom igen även efter konfirmationen. :D


Lördag

Hej, har precis träffat Elina, Fanny och Carro. De va fett segt så jag är påväg hem nu hehe.
Ska för första gången Ever gå o lägga mig tidigt ikväll :)


Fredag kväll

Hej!
Kvällen igår var trevlig, vi var väl runt 15 stycken?
Sen i alla fall så blev de som roligast när vi skulle dra därifrån. Jag och Fanny åkte på hennes moppe, Carro och Tessie i Carros moppebil och sen Niklas på sin cross och sen några på cyklar och vi körde runt överallt och de va askul :) De är de vi gjorde på videon som finns i förra inlägget.

Fanny släppte av mig hemma efter tolv, då gick jag o titta på TV och käkade middag.
Vaknade halv två idag och har bara legat ute och solat och laddat ner låtar till mobilen de senaste timmarna. :) Om några timmar ska jag träffa några, inte helt klart vilka men det blir några. :) Ska först äta jättegod middag, mamma och pappa håller på att grilla, göra tsatsiki och lite annat ;)
Känner nu att äntligen är det SOMMARLOV!!! :D

Fast först ska jag ju konfirmera mig imorgon bitti i Tyresö kyrka kl 11. ;) Efter de lite konfasläktkalas och sen är jag free!
 
 
 
 
 
 
 

Heheheh

Igår kväll lite moppeåk;)


Transa i #italy

Konfirmationsresa med sköna peeps


FREDAG 28 juni

Hej!
Imorse red jag Café till betet, hon brukar ju va snäll men hon förstod typ direkt vad som var på gång så hon var mest taggad av alla hästarna , speciellt när jag skulle sitta upp.. hahah men resten gick bra.
Eftersom hon går i stohagen fick jag åka bil tillbaka till stallet :D Hjälpte mamma göra lunch till alla men vi åt inte de utan vi åkte till donken o käkade där. :) Sen lämnade mamma av mig på busshållplatsen så jag kunde åka hem, hon skulle åka och lämna Hamilton på bete.

Jag har precis duschat och ska snart träffa fanny och förbereda lite inför ikväll. :) Det kommer typ ganska många till grillningen. De kommer bli fett med najs :D
 
Ska sminka mig o så nu, ha det bra!
 
Ps. Fick en kommentar om ifall jag skulle sluta rida och nej jag ska inte sluta rida, jag ska bara gå upp på storhäst. Har liksom ridit ponny hela mitt liv så det är lite förändring att börja med stora hästar nu... Men de skulle ju va sjukt om jag slutade rida, mamma skulle dessutom inte låta mig ;)
 
 
 
 
 
Sitter vid datorn och den har typ inga bilder så snor lite bilder elina har lagt upp på sin blogg de senaste dagarna. ;)
 
 
 

Torsdag kväll

Skippade födelsedagsgrejjen och träffade Stina, Elina, Philip och Freddy istället.

Sen nu är vi hemma hos freddy och vi har precis tittat på en helt sjuk film som heter Black sheep. Eller det är bara jag, Elina, Philip och Freddy :)


Veckan

Hej!!
Har haft fullt upp varje dag så har inte kunnat blogga, men ska berätta om Italien resan i ett annat inlägg.

Den här veckan, efter att vi kom hem så har de vart såhär:

Söndag: Kom hem från Arlanda vid tre, träffade Carro på eftermiddagen och kvällen, vi köpte ostbågar och hallonsoda och titta på film, najs ;)

Måndag: Konfaträff och sedan donken med vänner, var med dom hela kvällen. Vi va vid öringe och strand.

Tisdag: Konfaträff och sen träffade jag Stina och vi va vid nyfors, alby, öringe o aa lite olika ställen. och efter de träffade jag Carro, vi åkte runt i hennes moppebil i Brevik o så :D

Onsdag: Konfaträff och sen träffade jag Carro, vi träffade på några andra sen och va med dom hela kvällen vid strand.

Torsdag: konfaträff, är påväg hem nu och ikväll ska min familj och jag på ett födelsedagskalas för en liten kusin.

Fredag: Rida någon häst till betet och sen på kvällen grilla marshmallows vid havet med massa goa vänner ! :D

Lördag: Träffa Carro, Tessie och Fanny :)

Söndag: Konfirmera mig!


Donken

Hej!
Italien resan va najs , berättar sen! Har precis varit på konfirmandträff och nu är jag, Elina, Hugo, Freddy och Philip påväg till donken.


Lördag-söndag

Igår så packade jag nästan hela dagen förutom när jag åkte till stallet och red Hamilton. :) han var pigg o snäll!
Fick välja middag osså, min sista middag med familjen ;) får de å låta hemskt haha!

Idag gick jag upp ja vid tre, har sovit tv timmar inatt :)
Elinas mamma kommer o hämtar om tio minuter typ, sen drar vi till Arlanda!!!
ITALIEN I EN VECKA HERE WE COME!! <3


Fredag -

I fredags red jag sista ridpasset på ponny, hade ruudi och vi hade dressyr.
De gick bra, han är så gullig o så, med sitt stora steg. Men aa de gick bättre på slutet för då fick jag lite mer form på honom i traven o skritten.
Känns väl lite sorgligt med ingen mer ponny men ska rida till sommarbetet 28 juni, kanske blir en ponny då med?;)

Har ingabilder tömde nyss mobilen


USA resan del 1

Hej!
Jag har knappt lagt upp några bilder alls från USA som jag va i februari/mars så här kommer lite bilder från i början av resan, i Miami :)
Orkar inte förklara vad, var och när varje bild togs så om ni undrar något - kommentera eller skriv till mig någon annanstans (:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Hej!
Igår hade vi skolavslutning, det regnade men vi var i slottsparken - najs eller? Hehe.
Efter skolavslutningen gick alla hem till mig, de ösregnade ju, men vi chillade lite o sen gick vi till pizzerian.
Vi satte oss utomhus men det var ett parasoll över, och så regnade det ju.. mycket.
I alla fall, det va sjukt många på pizzerian,
Efter pizzerian drog vi hem till hannes o var hos honom några timmar, sedan gick vi o köpte massa snacks o så o drog till elina o tittade på film hos henne, lite jobbigt att inte kunna vara ute pga vädret.
I alla fall senare på kvällen var det bara jag och Elina, vi träffade fanny o stina och gick o träffade några andra killar, träffade lite olika personer under kvällen.
Gick hem vid midnatt kanske med elina och vi gjorde makaroner för vi hade inte ätit nån middag :)))
Elina gick hem vid tolv i förmiddags och jag har packat, not. Haha jo men har inte börjat lägga i väskan än, har bara tittat vad jag ska ha med mig och tvättat lite kläder.
Ska snart åka till stallet och rida Ruudi. Sista ponnylektionen någonsin...
 

Onsdag

Hej!
Idag va de chill, vi drog till Alby, va där två timmar sen gick vi till fotbollsplan och va där med Nisse och Hannes o spela fotboll o så, sen kom massa fler killkompisar och de va aschill och nice. :)

Efter några timmar drog vi vidare till ett badställe och va där några timmar till.
Sen gick vi en bit mot Fanny men mamma hämtade mig för vi åkte till centrum och köpte saker till Italien, har köpt en långklänning för man måste ha de i kyrkan. ;)
Sitter nu äter middag.

Imorgon är de skolavslutning, sen ska jag va med tjejerna, och på kvällen/natten ska jag gå ner till alby med Fanny, Elina, Oskar, Calle och Kevin.

På fredag ska jag först rida Hamilton, sen ska jag faktiskt träffa Hannes o åka runt på hans moppe några timmar :D
Sen ska jag rida min sista ponnylektion nånsin, på Ruudi blir det då!

På lördag blir de massa packning och på söndag ITALIEN!!!


Tisdag

Tjena!
Idag hade vi skola ett tag, på eftermiddagen hade niorna kabaré, så sjukt sköna med sin Café bärs haha! De som spelade snubbarna i café bärs va asbra :)

Sen åkte jag till stallet o red Hamilton, riktigt pigg idag haha. Och sen gick jag till Vivo och köpte matsäck till imorrn, vi ska till Alby då i tre timmar sen slutar vi!

Ska faktiskt få skjuts av Hannes på hans moppe imorgon bitti dit ner så de är najsigt ;) men ska gå och träffa Fanny och Elina nu :)


Söndag-måndag

Halloj :)
Igår träffade jag trots allt Elina och Fanny och vi gick till havet o satt där och snackade ett tag.

Idag var det väldigt onödig skola, vi gick bara på tipspromenad och tittade på film, sen slutade vi 12:30. Efter skolan följde Elina med mig till centrum och hämtade ut mitt ID-kort (leg) :D
Sen skulle vi ha träffat Fanny men tydligen blev min syrra sparkad i ryggen av en häst och fick åka till sjukhuset och mamma följde med så jag behöver gå hem o ta hand om Zingo.
Elina följde med och vi gjorde lunch också och hade lite kul haha med matkrig :)

Sen gick jag och Elina och träffade två killkompisar, Erik och Max och va med dom någon timme, sen gick vi hem , sen träffade vi Erik igen haha.
Erik och Max vill träffa oss imorgon igen men de går inte, jag ska ta hand om Hamilton och Elina ska ha studentmottagning för sin syrra. :(

I alla faall, skönt med sommarlov på torsdag!
Har fått 1500kr till Italien nu , känns bra o va rik :3

Mitt hus höhö

 

 

Oh baby baby

My baby <3 HAHAHAHA

Lördag

Hej!
Filmen var ju ganska bra, lite tråkigare ä de tidigare :)
Men vi åkte hem från stan, träffade Erik en liten stund, sen gick jag Fanny och Elina hem till mig en stund.
Sen gick vi till Elina och seeen vid elva gick vi till havet och chillade där till typ tolv. Sen gick Elina hem och jag och Fanny gick till fotbollsplan och gick fram till några vi inte kände, fast de va några 97or från vår skola. De bad oss sitta med dom så vi satt med dom ett tag o snackade, sen gick vi hem till mig. :)

Fanny gick hem för ett tag sen, det är åskväder så tänker stanna hemma hela dagen o chilla. ;)
Imorgon är det sista skoldagen! :) sen är de lite annat, ex städdag och och mentorsdag, och på torsdag skolavslutning! :D
Ska på moppekurs imorgon också.


Fredag-lördag

Hej!
Igår tittade jag ju på när Vendela tog studenten och de va helt sjukt! Jättekul var det :)

Sen hade vi studentmottagning vilket gick bra och vid typ nio gick jag och Stina till fotbollsplan och träffade några killkompisar och Elina.
Vi va med dem till typ halv tolv sen gick jag hem.

Idag träffade jag Elina, Ida, tessie, Carro, Fanny och Stina vid fotbollsplan och så vi är inne i stan nu.
Vi har käkat middag och ska titta på Baksmällan 3 på bio nu! :)

Sen sover Fanny hos mig, vi kanske träffar några kompisar senare :)


Studenten!

Nu drar jag o tittar på när systern tar studenten!


Ensam

Har precis träffat Elina och en killkompis, vi gick med hem till honom och lite sånt men nu är jag påväg hem, heelt ensam :(


Torsdag

Hej!
Idag var det hästens dag i stallet så var med på det och sen har jag varit hemma och städat hela dagen, Vendela tar ju studenten imorgon och vi ska ha studentmottagning då.

Är påväg för att träffa Elina ni, hej då! :)


Sunny

Hej!
Harhaft lite kul med Elina och Carro. :) i alla fall så gick jag nästan hela vägen hem sen satte jag mig på en bro, vet inte varför. Satt där aslänge med musik i öronen och sen efter typ 20 min kom Elina??!! Haha de va jätterandom. Sen kom Stina så är med dem nu :)


Onsdag kväll

Har varit lite upp och ner dagar.. Men mår mycket bättre nu! Har ju världens bästa vänner. :)

Ska faktiskt träffa Carro och Elina nu så måste vi ha roligt, är ju lediga imorgon :D


Hoppbilder

Jag och Dingo, usch vad jag rider dåligt haha xD

Foton av Fia Wolle


Onsdag

Allt är skit.


Suicide

Det här är den bästa videon nånsin gjord. Va rörd jag blir, mår fan dåligt nu.

http://youtu.be/cETHTPeGvEc


Senaste dagarna

Hej!
Här vad som har hänt de senaste dagarna :)
Söndag: Jag tävlade Picco i dressyr, det gick inte så jäättebra, eller det kändes nog hemskare än vad det var för det var min allra sista ponnytävling någonsin. :( Fick i alla fall 62%. :)

Måndag: Vi hade skola o massa drama hände. Efter skolan gick Carro o jag till Vivo sen tillbaka till busshållplatsen och så började det ösregna och åska! Det hade ju varit jättesoligt och varmt tidigare på dagen när vi spelade lite fotboll på rasten.
I alla fall så lyckades jag komma hem utan att bli träffad av blixten

Tisdag: Skola med ännu mer drama, vi hade också matteparprov och jag jobbade ju med Fanny och de gick bra förutom ett slarvfel jag kom på nu i efterhand. :( fick också veta att nu är de säkert att jag har B i engelska och i nian kommer de va ganska enkelt att få upp det till ett A tydligen. :D
Efter skolan gick jag, Carro och Elina till strandskolan för å möta Stina men vi slutade en timme tidigare än dem så vi gick i i hennes skola och de va många lärare som kom på oss men vi hade den bästa lögnen. ;) I alla fall, sen hände lite grejer med några killar o så men sen gick Carro Stina och jag hem. :) Carro följde hem till mig så va hon hos mig tills jag skulle åka till stallet.
Skulle rida igen för att på fredag ska Vendela ha studentmottagning så måste avboka ridningen. Jag fick i alla fall oliv vilket inte gjorde mig glad men vi red på turbanen och jag fick igång honom ganska rejält för att jag bara SKULLE få fram honom haha!
Åkte sen hem vid 6 och har legat o läst en jättebra bok. :)
Den heter Femtio nyanser av honom och är lite porrig ibland haha men om man hoppar över de sidorna är den faktiskt jättebra! :) det är tydligen fanfic till twilight.

Har även bokat moppekurs med en kompis idag så ska gå på teorikurs på måndag och tisdag nästa vecka, körning på bana på onsdagen och uppkörning på fredagen! :D
Får dock inte göra själva teoriprovet förrän efter 29 juli för då är jag 15. :(


Söndag

Usch är helt otaggad inför idag. Ska tävla Picco och jag har redan haft han så många gånger förut att jag vet att det kommer inte gå bra. Behöver nya vita ridbyxor och Alicia har tagit båda mina busskort så vet inte hur jag ska komma till stallet!!:(
Vill bara skita i alltihop. Helt onödig dag.


Inreda nytt rum -

 
Hej!
Jag har ju ett ganska så litet rum som ligger på nedervåningen vid mina föräldrars rum, meeeen snart kommer min syster som är 19 år flytta hemifrån och då ska jag få hennes rum! :D Hon bor ensam på övervåningen, rummet längst bort i huset så det rummet är typ helt isolerat - perfekt. ;) Rummet är mycket större än mitt rum och  har två fönster, snetak och har vitt tak, vita väggar förutom lite gullig tapet som jag inte störs av direkt. :) Fönstrerna vätter ut mot en fin utsikt, man ser väldigt mycket. :D Har mätt lite i hennes rum och har tittat på inredning jag ska köpa när jag får rummet. :)
Jag är inte så förtjust i att ha garderob så funderar på att ha en sån här byrå med kläderna i istället, har mätt det perfekta stället till den byrån också. :)
 
Den här sängen funderar jag också på:


och en mysig matta. :)


Kommer inte vilja ha en stationär dator, kommer bara använda bärbar så ett skrivbord behövs nog inte ! :) Eftersom det kommer bli mycket plats över funderar jag på en myshörna? Typ en sackosäck och massa kuddar o så! :)


Eller istället för en saccosäck en mysig fåtölj?

Har ju en tid å tänka vad jag vill ha i alla fall! :) Kanske inte ens får köpa all inredning jag vill. Hade ju helst velat tapetsera om så det är helt vit tapet men har ju tapetserat om i mitt nuvarande rum för inte så längesen så får nog inte det. :(

Har hittills nästan bara lagt upp vita inredningssaker men gillar inte om färger skär sig och det gör det lätt om det är massa färgat, men kanske kör svartvit tema? Eller nej tror nog jag kör mest vitt, i så fall kan jag ju ha lite roliga färger på kuddar. ;)

Fredag-lördag

Hej!
Hoppade Dingo igår och det gick ganska så bra! :) Han var sjukt duktig, har hoppat han en gång förut för två år sen och tyckte om han då och tycker ännu mer o honom nu. :) Han är ju en pigg häst men ändå inte helt galen, går ju att "reglera" och det jag inte är absolut nöjd med på passet är att jag inte gasade mer. :( Han hoppar bäst när han springer väldigt snabbt men det tänkte ju inte jag på då. :( kommer bilder!

Sen idag var det ju loppis och de gick väl bra. Hade jättemycket saker med mig så fick ha 4 bord. :( Jag sålde för ca 350kr själv och de va helt okej, lite mer än dem flesta. :) totalt fick vi ihop 9.000kr så det är ju bra!
Efter loppisen var det bara Fannys och mina föräldrar kvar o ställde i ordning och då gick Fanny o jag in i skolans kök, vi hade ju loppisen i matsalen. Vi tittade i alla kylskåp o frysar och mattanterna dricker öl på arbetstid!!:o

Är jättetrött nu i alla fall , känns som klockan är 10 på kvällen!
Imorgon ska jag tävla dressyr, och en liten fågel viskade i mitt öra vem jag antagligen ska ha så det var ju inte så förvånande. xP


RSS 2.0