Filippis


Yepp

Gomorron Sverige, har vart uppe sen 5, det är så vi göre här!
Sov 3 timmar inatt, mamma o pappa är i Norge och alicia och jag är ensamma hemma så man måste ju göra lite saker hehe. Men ni får gå o sova så får jag gå nu :(
Hej då!
förhoppningsvis...
 

OMGG

REKLAMEN FÖR UP ALL NIGHT GICK NYSS PÅ TV6!!! VI BRUKAR HA VOLYM 7 NÄR VI TITTAR PÅ TV, MEN JAG HÖJDE TILL HÖGSTA VOLYM SOM ÄR 100 (!) OCH SÅ SPOLADEJ AG TILLBAKA 100000000000 GÅNGER!!! OMG OMG OMG OMG OCH JAG KRAMADE SAVAN IDAG I STAN, JAG VAR UTANFÖR 1D'S STUDIO!! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elektro

Hej, här är några bilder från betet idag som jag fotade :) eller bilder på elektro gubben :') en gång när jag stod vid honom stod vi båda med ryggen mot Finals och helt plötsligt hör jag värsta smällen och då hade Finals sparkat Elektro! Typ en decimeter från min rygg :S (sista bilden är på Digra när hon leker i badkaret)


Fredag den 13

Hej, hade tråkigt så tänkte slänga in ett inlägg nu ^^ Sitter i bilen vid ridskolan och tittar just nu på SPÖREGN. nice. Och Alicia är så ********** irriterande, ni utan syskon borde verkligen inte önska er några. Men den här veckan har vi betet och de har väl gått bra hittills, har massa bilder på hästarna nu i alla fall :) Och i tisdags och igår va jag med Carro, hi höll på med kaninerna och marsvinen vi passar just nu. Vi har 17 hamstrar, 8 marsvin och 4 kaniner just nu... Två av kaninerna står i mitt rum, dom heter Frippe och Vitnos, jättesnälla!:) Men ni får ha en grym fredagen den 13onde! Ps. Fyller år snart:D


JA FÖRFAN JAG HAR BILJETTER!

JAAAAAAAAAAAAAAAA, JAG HAR BILJETTER TILL JUSTIN BIEBER KONSERTEN!!!!!!!!!!! VI SITTER PÅ ANDRA RADEN PÅ B-LÄKTAREN, CARRO OCH JAG OCH VI SITTER I SEKTION B6, DET ÄR PRECIS VID SCENEN!!! OMG!! OCH SEN TVÅ TJEJER JAG HAR SKRIVIT MED NU HELA NATTEN DOM SKA SITTA PRECIS BREVE OSS! :o JAG DYGNADE FÖR JAG VAR RÄDD ATT FÖRSOVA MIG, FICK DOCK EN KOD AV EN TJEJ SÅ JAG KUNDE FÖRBOKA BILJETTEER :DDD <333333333333 SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄVLA GLAD!!!
 

OMGGGGG

Pallar inte blogga, MEN JAG SKA JU GÅ PÅ JUSTIN BIEBER KONSERTEN MÅNDAGEN DEN 22 APRIL 2013 KLOCKAN 19:00 OCH JAG SKA SOVA VID DATORN HAHA, NEJ MEN OM MAN ÄR MEDLEM PÅ EN VISS SIDA KAN MAN KÖPA BILJETTERNA REDAN KL 8 IMORGON (TILL DET VANLIGA PRISET), BILJETTERNA SLÄPPS JU EGENTLIGEN KL 9! OMFG SÅ GLAAD!!!!!!! JAG BARA MÅÅÅSTE KÖPA BILJETTERNA!!

RSS 2.0