Tisdag

Hej!
Sitter i bilen nu med mamma och Alicia, vi är påväg till Port 73 för att äta lunch. 
Tänkte gå igenom vad jag gjorde förra veckan nu. :)

Förra tisdagen red jag Askepot och det gick väl okej. Laila sa att jag red jättebra för att jag arbetade hela passet med att få henne rak och det är då hon blir fin.

I onsdags-fredags hade vi friends dagar och jag blev ihopsatt med två killar i sjuan som jag skulle ta hand om. De var inte så hemskt som jag hade trott, det var faktiskt ganska kul! Vi bakade, spelade in filmer, lekte och gjorde lite annat också.

På kvällen i fredags träffade jag Elina och vi drog hem till Isak och spenderade kvällen där. Vi spelade GTA, lagade mat och tittade på film. Jag är riktigt grym på GTA alltså! ;) Fanny kom lite senare också :)


I helgen tävlade jag Natasja. Hon är väldigt rädd vid dressyrtävlingar så jag hade inte så höga förväntningar. Hon kändes fin de tillfällena hon inte var rädd (vilket var nere vid läktaren) men hennes skygghet gav ju massa nerdrag.


Igår var jag på directionerträff i stan som jag skrev i förra inlägget. :)



Imorgon kanske jag skulle träffa Anton med Elina(?) och i helgen ska vi några tjejer ha skräckfilmskväll. :)

Det här är min favoritreaction pic just nu haha, jag börjar seriöst skratta varje gång jag ser den!



Måndag

Hej!

Kommer gå igenom förra veckan i ett annat inlägg men orkar bara skriva om idag i det här inlägget.
Idag så åkte jag in till stan med Chrissie för att gå på en directionerträff. Det var bara några få inbjudna som är nära vänner till oss. Det var jättekul i alla fall! Vi åt lunch på donken och sen gick vi runt i stan och sen åkte vi till studion också. Det började spöregna och blåsa vid 4 men vi var inomhus för det mesta. På slutet var det bara jag, Ella, Alva, Tiffanie och Chrissie kvar. Vi gick till söderhallarna och chillade lite.
 
Men jag och Chrissie åkte hem vid 6 för jag skulle äta middag med min familj och fira min mormors födelsedag. Vägen hem från bussen var det enda som behövdes för att jag skulle vara dyngsur när jag kom hem haha! Men vi åt jättegod middag, lamm med potatisgratäng och sedan en passionstårta till efterrätt.
 
Lite bilder från dagen:
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Hej!
Igår så var jag ute och joggade och sen träffade jag Elina och Fanny.
När jag var ute och joggade sprang jag i skogen och kom till ett ställe med jättefin utsikt över Albysjön.

Men sen på kvällen när jag träffade Elina och Fanny så åt vi middag på Taco bar där jag aldrig har ätit förut. Det var gott!


Men idag då. Vi börjar 9 och slutar efter tre men det är ganska chill lektioner. Speciellt för att vi har knappt någon läxa kvar innan höstlovet.

Elina har börjat skjutsa mig till skolan och det är ju väldigt skönt att slippa gå i kylan men jag tycker det är konstigt att hon frågar mig varje dag om jag vill ha skjuts, någon dag borde hon ju vilja åka ensam. ;) 


Jag ska fixa mig lite nu innan hon kommer! Hej då.






Lördag

Hej!

Gick upp vid 12 och läste en bok från svenskan några timmar. Måste läsa ut den så snart som möjligt så jag kan börja med bokanalysen som ska vara inne nästa vecka. Annars har jag inget annat skolarbete som ska in innan höstlovet, skönt! :)

Vid 3 drog jag ut och joggade ett ganska långt tag faktiskt, kändes bra efteråt. Duschade och har precis gjort te. Jag har börjat dricka grönt te, det är gott faktiskt.

Ikväll har vi fodringen, men annars kommer väl kvällen spenderas med att titta på två filmer vi har hyrt. Vi har även köpt B&J för det var över 10kr billigare på Vivo än vanligt.

Ska titta lite på The Big Bang theory nu innan middagen. Hej då!


Fredag

Hej!
Hade NO-prov idag, gick helt okej. Hoppas verkligen jag får C, annars får jag bara D i kemi. :(

Efter skolan åkte jag och mamma till centrum för och handla lite. Jag fick med mig ett par badshorts hem och även One Directions parfym Our moment. Köpte 50ml men det var rea så de kostade lika mycket som 30ml haha! :)


Ska ut och jogga nu! :)
Vårt spexfoto HEEHEH

Måndag

Hej!
Igår var jag ute och joggade med Carro några kilometer och på vägen hem räddade vi faktiskt två hjortar från att dö av lidande. Orkar inte gå in på detaljer men de satt i alla fall fast i ett stängsel när vi kom så vi hjälpte en att komma loss och sen knackade vi på hos närmsta hus och de skulle hjälpa den andra

Men i alla fall, kom hem från skolan för en stund sedan och har fixat ihop ett härligt mellanmål. Pressade apelsiner till en färsk apelsinjuice och fixade päronskivor och vindruvor också. Tänker prova en ny sorts bär idag, gojibär! :)



Ska titta på The originals nu!

":)"

varning för spam hahaha, men har inte tagit nya bilder på mig själv på fett länge så behövde uppdatera

 
 

 
 
 
 

RSS 2.0