Nyår

Heej!
gott nytt år!
 
Egentligen skulle jag vara med Carro på nyår men mamma blev sjuk :/ Hon fick gallstensanfall så hon fick åka till sjukhuset. Hon kommer hem till helgen igen :(
 
jag är  chrissie nu för annars skulle jag ha fått fira nyår ensam haha. Vi har ätit middag, bla. Hummer :D ska sova hos henne :)
 
ni ni får ha en bra kväll!
 
HOPPAS 2014 BLIR BÄTTRE ÄN 2013 <3









 

Jul

Hej!
Julafton var helt okej. :) Fick bla. waterspeakers, pengar, bio presentkort, dunkudde, spotify premium, massa smink, amerikanska påslakan och lite annat :) Det var god mat med en trevlig släkt.
 
Idag på juldagen så åkte vi hem till mormor på den årliga kalkonmiddagen. Det var såå gott! /som alltid/
Kom hem vid 8-9 och har tittat på Sagan om ringen, har aldrig sett den förut nämligen hehe... Imorgon eller idag (klockan är ju 2) så ska jag och Carro till Nacka/Sickla och först kika lite på mellandagsrean och sen vid 9 på kvällen ska vi se Hobbit 2 i Sickla! :D Det kommer nog bli najs (:
 
På nyår så kommer även Carro hem till mig så vi ska fira nyår tillsammans, min familj får massa gäster så vi kanske drar någon annanstans, har ingen aning faktiskt haha! Men det blir nog toppen.
 
Jag tänkte ta och gå och lägga mig nu, har fått en vana att gå och lägga mig vid 3-4 och gå upp vid 2 på dagen och så sover jag ju bort så mycket av dagen vilket inte är så roligt. :(
 
Här är i alla fall liiite bilder som togs igår med systemkameran! :)
 
Fick bara bild på de sakerna jag fick på morgonen, så fick ju massor av andra saker senare hehe :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julafton

Heej!
Det är julafton nu!:)

Igår eller tidigare idag så städade jag massor och så fick vi gäster på kvällen så vi hade uppesittarkväll som vi har varje år. :) det var trevligt!

Har fixat det sista inför julen nu, bla. fixat bröd maskinen så de kommer va nygjort bröd till frukost imorgon :)

Ska sova nu, kommer gå upp vid 09:30 nämligen hehe. Fullspäckad dag!



En papegoja som kom den 21 dec, han heter Mithu och vi ska ta hand om han tills i slutet av januari.:) han är väldigt snäll men beter sig som en bebis!

Dan före doppardans

Hejj!
I fredags kväll så åt jag middag med tjejerna hos Fanny och sen badade vi hennes jacuzzi på tomten i över 3 timmar. De va en  jätterolig kväll! :)

Har mest förberett inför julen i helgen. Ikväll så kommer några hem till oss på bingo uppesittarkväll och imorgon är det julafton! No shit Linnea... Jaja imorgon får vi också massa gäster.

På nyårsafton så ska Carro vara hos oss (plus andra gäster) så de blir nog jättekul! :D

Ska duscha nu och sen städa mitt rum.





Provade sätta på lösögonfransar i lördags :) har nog de på nyårsafton!







Torsdag

Heej!
Nu har jag jullov! Känns skönt men ändå lite tråkigt att inte få träffa alla på tre veckor. :) Men kan ju träffa några!

Slutade vid 16.00 och har inte gjort så jättemycket sen dess, har bara njutit av friheten. ;) who am i kidding, lovet är bara nån vecka sen är vi tillbaka till den jobbigaste tiden i hela grundskolan:D känns mys haha!

Jag har i alla fall höjt mig med 27,5 poäng från vårterminens betyg vilket känns bra. Om jag fortsätter arbeta lika "hårt" nästa termin kanske jag kan få lite högre slutbetyg. Man får ju pengar av föräldrarna och ju högre betyg - desto mer pengar!;)

Imorgon ska vi tjejer äta middag hos Fanny och sen bada i hennes jacuzzi. Riktigt mysigt!!! Måste göra massor av julgodisar i helgen också hehe, är ganska så sen med det i år pga skolan.

Ska göra något annat nu! Hej då :)








Onsdag

Hej!
Har tittat på Orange is the new Black hela eftermiddagen, är verkligen fast. 

Slutar skolan imorgon, känns ju skönt! Men ändå lite jobbigt för nästa gång jag ska till skolan är när vi ska förbereda inför nationella.

Jaja, ska fortsätta titta nu. Hej då!











mars 2013

behövde föra över lite bilder från datorn till mobilen bara :)
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Hej!

Idag hade vi sovmorgon till 10.15 vilket var väldigt skönt. Sitter just nu på svenskan och har ingen aning om vad vi ska göra men det löser sig haha. Ikväll ska jag hoppa Zebulon, en av stallets största hästar haha! Det blir säkert kul. :)
 
En vecka kvar till julafton och har mycket kvar att förbereda. Blir hektiskt dem här sista dagarna. Slutar på torsdag 16.00 så kanske käkar middag med tjejerna efteråt, vi får se.
 
Men ska fortsätta med att göra ingenting nu. Hej då!
 
 
 
 
 

Vänner som mår dåligt

Jag har flera vänner som mår väldigt dåligt. Vänner jag träffar dagligen och vänner jag inte träffar så ofta. Ingen av dom förtjänar att må dåligt. Ingen av dom förtjänar att varje dag känna att de inte duger, att det är lika bra att de tar livet av sig. Det här är ett väldigt känsligt ämne och jag vill inte gå in för mycket på det ifall jag retar upp någon. Det jag vill få fram med inlägget är att INGEN, absolut INGEN ska behöva känna sig som att de inte betyder något. För alla människor är värdefulla, alla människor är perfekta på sina olika sätt. Det är jobbigt att inte veta hur man ska stötta vänner som mår dåligt, då många av dom mår mycket sämre än vad de egentligen säger att dom gör.
 
De som mår dåligt, de är på ett sätt de starkaste människorna som lever. Att fortsätta leva, att kunna stå på två ben på jorden utan att dö är så bra. Många mår dåligt av ångest, familjeproblem, kompisproblem m.m och många känner att det inte finns något att leva för. Att deras liv är förbrukade och att ingen skulle sakna dom. Men JO, det är visst så att folk skulle sakna personen. Massor av människor, människor man knappt känner skulle bry sig. Alla säger att ingen bryr sig förrän en människa har tagit självmord men det är inte sant. Det finns visst de som bryr sig, även fast de kanske inte riktigt vågar visa det. Självklart ska man hjälpa en vän som mår dåligt, även om man inte vinner något på det. Fast man vinner i och för sig något, man känner att man har gjort en god gärning i sitt hjärta. Flera av mina vänner (som jag tyvärr inte träffar så ofta men har mycket kontakt med på internet), de som mår dåligt och som vill dö, lever idag bara på grund av stödet de får av sina vänner. Att känna att någon bryr sig om en, och som vill att man ska må bättre är en känsla som får många deprimerade människor att må lite bättre, även om det inte är mycket. Dock kan det lilla känslo-förändringen betyda mycket, det kan vara just den lilla positiva saken som gör att man inte gör något mot sig själv den dagen eller månaden. 
 
Jag själv mår inte som människorna jag skrev om i inlägget, utan jag har bara erfarenhet av att ha skrivit och pratat med människor som mår skit. Jag har märkt att när de får stöd av flera personer så blir dom lite lite gladare, och lite starkare. Så om du känner någon som mår dåligt så borde du verkligen skriva till den personen och bara låta den veta att du finns där om den vill prata. Och sen ska du definitivt inte gå runt och prata med andra personer om vad som gör personen att må dåligt. Det är respektlöst, sådana saker ska hållas mellan kompisen och en själv. Och om DU mår dåligt så kan du alltid skriva till någon kompis som du litar på och fråga om du kan få skriva av dig eller så, för om du har en bra kompis som är pålitlig så kommer den vännen med största säkerhet vilja stötta dig.
 
Fokusera på alla små saker som är positivt i ditt liv. ALLA de små positiva sakerna kan du förstora upp, och samtidigt försöka tänka dina jobbiga problem som små bagateller. De är bara bin som surrar omkring dig. Försök att inte tänka på de jobbiga sakerna så lite du kan och tänk bara på det bra. När du känner dig som skit - le. Även om det är ett falskt leende så har jag hört att man kan bli glad av det ändå. Att ett leende kan få en att bli lite gladare.
 
Inlägget blev VÄLDIGT rörigt men jag hoppas ni har förstått vad jag vill få fram. Att ingen förtjänar att må så dåligt att man vill dö. INGEN. Och att de som faktiskt mår så dåligt är de starkaste som lever. Jag är ingen expert på att skriva om sånt här, jag kan egentligen ingenting men jag vet tillräckligt mycket för att veta hur värdefulla alla människor är.
 
Ps. Detta inlägg är inte riktat till en specifik person utan jag skrev det generellt sätt. Alla har olika problem och jag vill inte att någon ska detta personligt. 
 
Godnatt!:)
 
 

Julbilder

Fick lite tid över så fotade lite till en tävling jag är med i. :)
Imorgon är det andra advent. :D
 
 
 
 

Sexig klass

Ganska fina är vi ändå




1 & 2 december

Jag glömde lägga upp dag 1 igår på photo challenge så jag gör det nu istället för 2an för jag har ingen bild på outfiten och är redan i skolan :/

Men här är en selfie:




1 december

Hej!
Idag är det den första december, första advent. Året har gått så snabbt.
Jag tänkte ta och göra en December photo challenge!

Det är min vän Melissa som har gjort den, jättefint! :)

Och förresten har Adrian van oyen retweetat mig, han är min favorit youtuber tillsammans med dewide. Tittade mycket på Adrian förut men sen glömde jag bort hans namn och så hittade jag han igår igen. :')



Idag ska jag plugga, det blev inget plugg igår så att .. Haha. Ska gå upp från sängen nu. Hej då!

RSS 2.0