Biljetter

Hej!
Är jätteglad, jag fick rock me VIP biljett igår! Konserten är den 13 juni men biljetterna släpptes igår. :)

Är jättetrött så har legat i sängen Helga dagen och tittat på film. Men har duschat och städat rummet nu så har i alla fall gjort något.
Tittar på Bekännelser av en Shopaholic så kan inte skriva mer. Hej då!





Onsdag

Hej!
Tänkte sova några timmar efter skolan för har ju inte sovit så mycket de senaste dagarna men gjorde inte det för fastnade framför HIMYM. :(

Märker ni hur kallt de faktiskt börjar bli? Jag gick med vantar på mig till skolan och de tar ändå bara 5 min för mig dit.

Men imorgon ska jag till Friends några timmar med Chrissie så jag slipper sova där, sen får vi se.
Får vara ledig på fredag så att jag kan sova ut, skönt!

Förresten är jag sjukt glad för att jag ska få VIP till killarnas konsert så kommer stå absolut närmast scenen. Riktigt glad!

Ska lägga mig med en bra bok och en kopp te nu, det var riktigt längesedan jag läste hehe. Godnatt.


Stora Kurre igår haha

Tisdag

Hej!
Har sovit två nätter utanför friends arena nu för att jag köar till 1D biljetter som släpps på lördag. Jag går ändå till skolan så jag går typ upp halv 5 och aa jag är lite trött.

Men idag efter skolan red jag först Hamilton och sen Rekruts. Hamilton red jag bara ut på och han kändes fin och mjuk. Sen red jag Kurre i ridhuset och de tog ett tag att värna upp honom men när han var uppvärmd kändes det bra. Fick beröm av Laila om slutet av lektionen, precis som förra veckan. Jag får väl acceptera att de tar ett tag för honom att gå i stadig form i trav hehe.

Men är påväg hem nu, träffade på Alexandra haha! Ska duscha och äta middag, är så sjukt trött. Ikväll sover jag inte utanför friends för att de blir för sent att åka dit vid typ elva.

På fredag tar jag ledigt från skolan för att dra till friends med massa människor o de ska bli sjukt kul! :D jag är nummer 6 i kön så får förhoppningsvis parkettplatser som vi vill ha. Det kommer säkert vara över 300 i kön på lördag så då kommer jag va glad över att ha sovit där sen i söndags :)

Jag kanske får köpa VIP till konserten och de skulle vara underbart.

Jag vill ha BLUE eller RED, ska köpa åt 10 pers till också ;)





Måndag

Hej!
Idag i skolan jobbade jag inte ett skit för jag var ofokuserad o hypad osv utan anledning haha.
Men imorgon är det skola och sen rida både Hamilton och lektion.
Ha en bra kväll! :)






Nu är jag fräsch





Luktade sprit och kände mig äcklig så renade mig efter duschen med de här skönhetsprodukterna. Nu känner jag mig ny och fräsch! ;) ha en bra kväll, puss.

Lördag kväll

Okej såhär gick de till igår!
Jag, Carro, Fanny, Tessie, Ida, Hannes och Oskar var på födelsedagsmiddag hos Elina igår. Vi käkade tacos hade jättekul och Elina fick lite roliga presenter. ;)


Vid åtta-nio så drog vi ut och skulle till Brevik för massa var där men vi ångrade oss o hoppade av bussen. Så gick vi tillbaka till skolan o träffade på några kompisar. Sen så drack vi först några cider och sen blandade vi det med vodka. Jag drack inte lika mycket som några andra men de blev ju helt borta. Nämner inga namn nu för det blir lite pinsamt för dom men en började spy överallt och va allmänt borta och en annan var likadan minus spyan. Sen kom de nattvakter som tog hand om tjejen som spydde och sen så skulle vi skjutsa hem den andra tjejen i en moppebil. Hon åkte i Idas moppebil medan jag, tessie och Carro åkte i carros. Sen var vi tvungna o stanna flera gånger på vägen för hon försökte styra ratten och så. Men vi kom fram i alla fall och lämnade av henne. Sen åkte Carro och jag ensamma tillbaka till skolan för jag vågade inte gå hem haha, trodde mamma skulle bli arg. Jag var ju inte FULL men jag var ju berusad så klart. Men vi skojade o lite så och så träffade vi Vanessa kort. Sen så råkade vi träffa tjejen som spyddes mamma och syster.. De frågade var hennes mobil var och jag sa att jag hade ingen aning men det visade sig att jag hade tydligen den i min väska. De fattade ju att jag hade druckit lol o frågade om de skulle skjutsa hem mig men jag sa nej. Sen skjutsade Carro hem mig i alla fall och då berättade jag allt för mamma och hon blev inte arg. Haha hon blev typ glad? För att jag berättade osv.

Men idag har jag pratat med alla inblandade o de är löst men vissa vänner har lite utegångsförbud haha. Låter som en extremt töntig kväll som att vi inte visste att effekten på vodkan kommer efter ett tag, men vi visste det men vi pallade inte bry oss.. Aja, gjort är gjort.

Ska duscha och sen sova! Usch, skola imorgon...

Ps. Jag hade ingen jobbig baksmälla idag, har bara mått lite dåligt hehe, för er som undrar.








Lördag

Hej.
Mår sjukt dåligt, ska erkänna för er att ja jag och mina kompisar drack ikväll. Jag mår dåligt över att de gick överstyr, en kompis började spy och nattvandrare kom och fick hämta någras föräldrar och allt va kaos. Jag kunde kontrollera mig och bete mig som nykter men fick skjuts hem i Carros moppebil. Allt är snurrigt men jag är inte full längre, därför kan jag skriva och prata normalt. Vet ej hur de blir i skolan haha orkar ej bry mig nu men ska sova jag ör jätte trött godnatt 

Bilder när jag hoppade Szmer i tisdags










Torsdag

Hej!
Idag hände inget speciellt, skola bara.
Imorgon efter skolan ska jag och två vänner åka in till stan och fixa en grej, ska bli kul! :)

På lördag ska Elina ha en liten födelsedagsmiddag och vad jag vet är det jag, Fanny, tessie, Carro, Ida, Hannes och oskar som kommer. Efter middan ska några av oss uut! ;)

Btw, har fixat privat insta för mina konstiga bilder som min familj inte för se. Heter @privatlinnea så följ mig! :)

Godnatt. 

Snygg med labb-glajjor osv osv

Onsdag

Hej!
Idag är de vanlig skola fast skoljoggen på eftermiddagen vid 1, kommer inte va med så slutar ganska tidigt :)

Jag älskar sömn. Alltså på riktigt, att sova är de allra bästa i hela världen. Jag skulle sova dygnet runt om jag fick det haha. Igår råkade jag sova två timmar på eftermiddan faktiskt o de va jätteskönt! Haha, jag låter hög.

Igår kväll hoppade jag Szmer och de gick.. jag vet inte. De var liksom.. Tråkigt. Eller alltså det gick ju okej men de kändes inte så jättejättekul, de var mest "lagom". Lagom ja.

Hej då!




Tisdag

Hej. Sitter på bussen så tänkte passa på att blogga lite.
Idag ska jag hoppa Szmer och även rida Hamilton. Har ingen lust att rida ett riktigt ridpass på Hamilton idag utan ska bara skritta ut barbacka.

Min favorit-tvserie som jag kan titta på när jag är i alla humör är How I Met Your Mother. Det är enkelt att titta på och sjukt roligt. Det finns ju massa andra bra serier som Devious maids, Desperate housewives, Greys anatomy och Dexter men de måste man titta u ordning på, och det är jobbigt och hålla reda på vilket avsnitt man är på haha.

Förresten så fyller en av mina närmsta vänner år idag! Grattis Elina!!!! :D <3

Är framme vid stallet nu, så hej då.




Måndag

Hej!
Jag har bloggat så sällan delvis för att jag aldrig brukar sitta vid datorn och mobilappen är extremt dålig men nu har de gjort en helt ny uppdatering till appen så den är jättebra. Så förhoppningsvis börjar jag blogga oftare nu.

Det är lite kaos i skolan o så på grund av lite grejer, personliga saker som jag inte kan ta upp i bloggen men de börjar bli bättre. I alla fall, nästa termin kommer mitt schema ändras till mycket bättre, slutar innan 2 på fredagar och så, vilket är najs.

Min syster har varit djurvakt för massor av djur hela sommaren och vi har behållt en av kaninerna, för ägaren ville inte ha henne tillbaka. Vi kallar henne för haren för hon ser ut som en haha. :)



Jag tittar på riktiga Pelle Svanslös just nu, nostalgiii. Jag var faktiskt rädd för den serien när jag var liten! 

Men ska plugga lite och laga mat snart.
Ha en bra kväll!




NAUSE

Hej!
Igår åkte jag till grönan med Fanny och Elina för att se på nause.
Vi träffade massa personer vi känner där, var riktigt kul!!
Vi åt nachos innan och gick i spökhuset! ;)
Under själva konserten var vi på massa olika ställen haha, ibland på kanten, ibland på mitten , ibland längst fram o ibland längst bak.
Men de va jättekul! De två är ju riktigt grymma.
Efteråt åkte vi samma buss hem som de flesta från Tyresö, då märkte man hur allas adrelin började försvinna haha.

Men ska äta frukost nu. Hej då!


NAUSE


London

Bra nyheter!
Om min mormor hittar en hundvakt så kommer hon ta med mig till London på höstlovet. :D
Det skulle bli jättekul, har tittat lite vad man gör där och det är så perfekt alltihop.
Vill blandannat åka till London eye, Madame tussaude, Abbey road, Hyde park, Nando's och London bridge.
Sedan fika på Starbucks såklart. ;) Och shoppa!
 
Ååh, längtar! Har tittat lite hotell också, alla är så fina.
Jag vill gärna flytta till London och plugga när jag är i 20-års åldern så jag funderar på att ta Cambridge-examen, men är inte helt säker än. :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0