Torsdag

Hej!
Igår så var det ju IUP-dag och jag jobbade med alla ämnen som jag behövde och det enda jag har kvar i skolan på hela terminen är ett matteprov :D det kommer inte ens stå med på slutbetygen.
Efter skolan gick jag Carro och Ida he till Elina och gjorde cupcakes, vi hade askul och haha vi orkade inte göra alla cupcakes. Men de vi gjorde blev sjukt söta!
Vi hade lite mjölkrig och frostingkrig så blev helt äcklig men sen gick Carro och jag hem till mig och fräschade upp oss. Sen gick vi till pizzerian och käkade o seeeen köpte vi jordgubbar!
Vi tittade på filmen EGO som för övrigt var jättebra och sen åkte Carro hem vid typ elva.

Idag är jag ledig för det är operation dagsverke så det är skönt. Ska käka frukost nu och titta på tv. Hoppar Dingo ikväll!


Onsdag

Hej!
Idag har de inte hänt så mycket, bara tråkigt att det regnade hela dagen! :(
Men imorgon har vi IUP-dag, alltså får vi komplettera i de betyg vi behöver och vi har inget speciellt schema imorgon. :)
Efter skolan ska jag Ida och Carro gå hem till Elina och baka maaassor av cupcakes, vi har köpt massor av ingredienser. ;) Det är till loppisen på lördag!
Och på fredag är jag ledig för det är operation dagsverke :D ska bara hoppa Dingo på kvällen.


Läs!!

Hej mina kära blogg läsare! Hur mår ni? Själv mår jag fantastiskt och tänkte tipsa om sveriges bästa bloggare! Hon är så himla underbar och jag verkligen älskar att läsa hennes inlägg. Det är nog den coolaste tjejen jag vet om och skulle göra vad som helst för att vara henne. Kolla in hennes blogg liksom! Hur fin som helst <33
www.elinabergholm.blogg.se


Tisdag

Hej!
Imorse mådde jag dåligt så stannade hemma från skolan. Vaknade halv två, skönt! :)
Har tvättat fönsterna till operation dagsverke, tittte på en Jackass-film, köpt jordgubbar och gjort det sista arbetet som jag ska göra innan skolavslutningen! :D
Det enda jag har kvar att göra är att läsa på lite på tre sidor i hemkunskapsboken för att jag har ett läxförhör om laktos och gluten på torsdag. :) har ett matteprov nästa vecka men det är parprov och jag ska jobba med Fanny :D och jag kan redan de mesta i området vi jobbar nu, samband. :)

Har tittat lite på moppekurser med en kompis idag men det verkar som att alla sommarens intensivkurser i Stockholm är fullbokade. :( kanske får vänta till hösten..

Ska i alla fall sova nu, är trött trots trettontimmarssömnen. ;)


Måndag

Hej!

Jobbade jättemycket med SO.n och hemkunskapen inatt och gick inte och la mig förrän vid tre. Var så sjukt trött att jag glömde sätta klockan - försov mig och så vaknade jag av att Elina ringde mig tjugo minuter innan vi började haha. :3 Men jag skyndade mig o fixa mig så hann till skolan i tid! :)
I skolan har jag pratat lite betyg o så med några lärare och gjort en redovisning, känner att slutbetygen närmar sig :D
Håller på lite med hemkunskapen nu med och är klar strax. Har facetimat med stina i nån timme nu också haha :)
 
Ha de bra!
 

Lördag-söndag

Hej!
Igår kom Mathias över till oss och så va han med oss några timmar. Klockan två på natten somnade jag och Carro och Mathias i en enkelsäng tsm haha men vi vaknade när han ramlade ner från sängen och tessie hade tydligen suttit vid datorn hela tiden och inte brytt sig hahah!
Men somnade igen direkt när jag la mig i sängen jag skulle sova i hehe, har ju inte sovit så mkt de senaste nätterna.
Men aaa åkte hem från Carro vid tolv och, duschade och har pluggat sen dess, har pratat i telefon med Elina nu o typ två timmar. :)) vi säger ingenting haha


Fredag-lördag

Hej!
Vanessa sov hos mig, vi tittade på skräckfilmen Mama och sen hände massa grejer under natten .. Slutade med att vi typ sov breve några killar (96or) i alicias säng o.o svårt o förklara varför haha.

Men sen idag vid tolv åkte jag till nacka forum med Carro Fanny och tessie, gick i alla affärer och provade massa men köpte sen en jättefin vit skolavslutningsklänning från Vila för 500kr.
Vi åt lunch på subway också.
Vid sex kom jag hem och åt middag, sen packade jag och fick skjuts till Carro för ska sova hos henne. :) tessie med!
Vi ska nu gå och bada i rakstabadet!


Ridpasset

Hej!
Igår hade jag ju markarbete på Dingo och det var jättekul!
Det var två upphöjda bommar på relaterat avstånd och först skulle vi korta upp hästens galopp och få in så många galoppsprång som möjligt och det gick bra, Dingo och jag fick in 7 språng. :)
Sen skulle vi gasa på som in i helvete och få så få galoppsprång som möjligt och då fick vi in 4 språng :D så grymt!
Tror jag hoppar han nästa vecka.


Torsdag fredag

Hej!
Igår åkte vi med Carro till hennes trafikskola på lunchrasten för hon skulle köra. Sen efter skolan åkte jag ju och solade med Ida, ser inte så stor skillnad. Efter de tog jag TBE-sprutan med mamma. Den gjorde inte så ont. :)
På kvällen pluggade jag järnet, blev köar med ett arbete som skulle va klart idag tack o lov, men har mycket mer kvar i andra ämnen!

Idag då, sitter i skolan nu och har svenska, ikväll ska jag rida markarbete på Dingo och sen ska Vanessa sova hos mig. :)


Måndag

Hej!
Drama drama drama. Wihh, klart allt ska hända veckorna innan skolavslutningen! ;)
Nej men idag så har de väl varit okej, inga stora grejer har hänt, efter skolan gick jag en jääääättelångpromenad på typ flera timmar med Stina och hundarna och sen har jag pratat med olika personer och så. :)
Håller på och plugga i SO nu, en uppsats jag började med idag som ska in på söndag, minst 6 st A4 sidor ska de va ja.. :3

Imorgon ska jag slaappna av så efter skolan drar jag till solariumet och solar med Ida. Mys! :)

Haha artikeln är fett hemsk men började asgarva när jag läste den.. Fy fy Linnea!! XD
Brooklyn Beckham är ju ett vackert ögongodis. ;)


Onsdag

Hej!! Gå in på www.elinabergholm.blogg.se så får ni en kaka!!


Måndag och tisdag

 
 
 
Hej!
Igår efter skolan åkte jag till slottsparken med mamma och gick ut med hundarna. 
Sen gjorde jag kycklingpaj på kvällen, den blev jättegod. :)
 
Idag har jag extrem magkatarr så stannade hemma från skolan, skrev lite med Elina för hon var också sjuk. :)
 
 

Söndag

Hej!
Myskväll igååår, synd att Sverige inte kom så bra men bra att Danmark vann. :))

I alla fall, idag har de varit sjukt segt, har tittat på B-filmer som man sett tusen gånger förut men just nu pluggar jag. Några kompisar ville att jag skulle med till Gröna Lund men känner verkligen att jag måste plugga. Har inte pluggat hemma på typ flera år. :(
Och nu är det mindre än en månad kvar innan skolavslutningen och jag har några ämnen där jag har C eller A i de flesta markeringarna men sen typ EN E-markering så det vill jag komplettera!
Vi har en dag om nån vecka där man får göra exakt de ämnen man vill och komplettera i dem så de ska jag plugga till. :)

Men pratar i telefon med Carro så kan inte skriva :)


Hockey VM

Hej!
Tittar på hockey-VM och Sverige har gjort ett mål! :) jag vet att de brukar vara väldigt tuffa matcher mot Finland, det är därför jag tittar. ;)


Fredag natt

Hej!
Igår/inatt träffade vi Oliver, Oskar, Nisse, Calle och Kevin, eller dem kom hem till mig så mötte vi dem men aa efter ett tag så behövde Nisse Calle Kevin åka hem så de va bara vi och Oskar och oliver kvar, vi gick med dem till tältet och typ vi låg alla i klump haha i några timmar och skrattade och lyssnade på musik i högtalare, de va najs!
Sen mitt i natten behövde killarna åka hem, och vi blev trötta och la oss på konstiga ställen somnade.

Vid halv tio vaknade vi imorse och låg kvar ett tag, sen började vi packa ihop.
Nu är Fanny hemma hos mig och vi har precis ätit frukost. :)
De har i alla fall varit en jätterolig natt och vi ska verkligen göra om de, men då ska vi tälta med våra killkompisar. :)


Fredag

 
 
Hej!
Idag efter skolan åkte jag till centrum med Tessie och letade efter skolavslutningsklänningar, men de va omöjligt, alltså jag måste åka till nacka där det finns fler affärer. ;) Tittade på BHar också för det är 25% rabatt på KappAhl fast de var bara BHar med massa inlägg och push-up, hatar det!
Det enda jag köpte var en chokladfrapino och sen lite snacks och läsk till nu ikväll.
 
Ikväll ska jag tälta med Stina, Fanny och Elina, de ska bli sjukt kul! Fanny har högtalare med sig och vi har massa täcken och så och ja de ska bli jättekul :)
 
Ska strax gå dit in i skogen nu, dem satte upp tältet medan jag och fanny red. :)
Jag red förresten Café och vi red ut och de gick bra, hon var nästan lite tråkig, hoppade inte över dikena och i galoppen var hon inte så pigg tyvärr. :(
Skulle egentligen haft Ruudi som är lite galnare men han skulle gå hoppträning ikväll tydligen, men sen gjorde han aldrig det. :(
 
Jaja, ska fixa det sista nu. Hej då!
 
 
 

Torsdag

Hej!
I skolan hade vi håltimme i tre timmar så hela gänget gick hem till Elina och vi gjorde korv med bröd :) vi hade kul o lyssnade på musik, och sen när vi kom tillbaka visade det sig att de inte va någon håltimme haha!
Aja. Men sen spanska och slöjd, och sn slutade vi vid tre.

Gick hem och förberedde att göra whoopies/macarons men de verkar jättesvårt så jag tänkte göra cupcakes istället. Cyklade till affären och köpte lite ingredienser och sen gjorde jag dem och de gick väl bra. Ska inte ha citron i nästa gång i alla fall. :p

Ska duscha nu, och sen titta på Eurovision song contest! :)


Onsdag kväll

Hej!
Igår kväll gick jag ut med hundarna och träffade Elina. Vi hade lite apport med hundarna på en äng, sen gick vi hem till mig för jag skulle lämna hundarna.
Sen vid halv nio gick vi och träffade Stina och en kille som heter Erik, vi va med dem i typ två timmar och vi hade kul :) både Stina och Erik går i Strandskolan.

Sen gick Stina och jag hem :))


Cupcakes

Provade att göra cupcakes ensam för första gången nånsin :)
Inte så dåligt resultat men de blev väldigt lite frosting.


ESC 1

Hej!
Sitter och tittar på Eurovision Song Contest semifinal 1 nu haha, gillar inte ens ESC men eftersom det är i Sverige så :)


Måndag och tisdag

Hej!
I söndags gick jag till havet med Stina och Elina och badade! De va kallt..
Sen träffade vi Fanny, åkte till centrum och köpte kakor och dricka haha!

Igår så var det skola och inget hände direkt, och idag direkt efter skolan hämtade pappa mig så åkte vi till Huddinge sjukhus för jag skulle röntga mig. Det gick snabbt och de va klart innan min riktiga läkartid egentligen började. På vägen hem släppte pappa av mig vid stallet så mockade jag och torvade åt Hamilton, sen åkte jag hem.
Väntar nu på middag, har tittat på tv ett tag, och ikväll är första semifinalen till Eurovision! :)


One Direction konsert

Mitt minne tog slut så de slutade mitt i en låt :( filmade andra låtar också men publiken va tystast på den här videon så man hör killarna :D


On the way home

Hej!
Är påväg hem från stallet, red ut först med Jessica och Timida i skogen och vi gick vilse haha men sen kom vi ut och jag red iväg för att trava och galoppera och så och Hamilton var jättepigg, ville galoppera hela tiden. Lät honom springa ibland upp för vissa backar för hästen måste ju få ha lite kul också!

Men ska strax gå till havet och bada med Elina och Stina också så ni får ha de bra!:)


Söndag

Hej!
Ska strax åka till stallet och rida Hamilton men just nu försöker jag bara komma upp ur sängen .. :(
Fint väder idag i alla fall :D


10/5

Hej!
Träffade Elina, Stina och Tessie och vi åkte in till stan. Filmade lite o så och så gick vi till gallerian.
Men sen träffade jag Vanessa vid halv åtta lite snabbt och snackade.
Sen gick jag hem och käkade middag och tittar just nu på film med familjen. :)
Filmen heter Flickan, gillar inte drama egentligen men en gång om året går väl bra ;)


Lördag

Hej!
Igår började min låsknapp på mobilen sluta fungera så idag var det egentligen tänkt att jag skulle lämna in den på service men imorse när jag vaknade fungerade den som vanligt :)
Men ska träffa Elina och stina nu så ni får ha de bra!


Gårdagens ridpasset

Hej!
Jag red Trixie igår, det är en storhäst på 163cm som jag aldrig ridit förut. Hon är mörkbrun och väldigt smäcker, och jag har tidigare fått intrycket av att hon är väldigt pigg och hetsig.
Men vi red en dressyrbana på turbanen för det var så soligt.
Jag märkte direkt när vi tog tyglarna att hon böjde väldigt enkelt på nacken, både i skritt och i trav. Men när vi bytte varv blev hon hetsigare och ville galoppera hela tiden i traven. När Vi väl galopperade dock så var hon inte ens så het, hon hade en mjuk och lagom galopp, så det är ju lite konstigt att hon var hetsig i traven men inte alls så pigg i galoppen. Men på slutet gick det bättre och hon böjde lite på nacken i galoppen också.
När vi travade och skrittade på en volt i slutet så blev hon jättefin.
Det var länge sen jag provade en ny häst :) hon var dock lite spänd när vi skrittade tillbaka till stallet för hon gick först och tydligen var alla buskar väldigt läskiga. ;)
Men vi har uteritt nästa vecka och mamma vill att jag ska ha Trixie då också men de vill inte jag direkt, hon är inte min stil, gillar mer kraftiga hästar :)


Grönan


Torsdag

Hej!
Har varit sjukt kul idag, vid tio åkte jag in till gallerian med Christina för å träffa andra Directioners, vi köpte frusen yoghurt och typ gick runt o så i fleratimmar. Har träffat så många nu!:)
Alla i 1D-family är så schyssta!

Men vi åt typ lite på Burger King, jag togbara en dricka dock, har inte vart hungrig idag. Men sen vid fyra försökte Rebecca och Lydia få med oss till gröna Lund men jag hade inga pengar. Förresten CHRISTINA FYLLDE ÅR IDAG SÅ ÅHH GRATTIS GUMMAN!!:*

Men aa vi åkte till grönan fast chrissie och jag stannade utanför för å säga hej då till Rebecca och Lydia för dem skulle in dit men dem köpte entre och kuponger åt mig i smyg!!

Så jag va tvungen å gå in med dem och de första vi gjorde va att stå i kö i över två timmar till den nya Eclipse. Alltså de va knappt värt väntan.. Den va tråkig.
Sen körde jag lite YOLO och åkte INSANE!! Men den va faktiskt kul och inte så läskig!
Sen åkte vi popexpressen och försökte få dem att spela One Direction men de gjorde dem inte :(
Sen gick vi i spökhuset och de va min allra första gång också ever och så hamnade vi med några strangers och så typ höll en tjej i min hand hela tiden hahaha de kaos.

Sen åt vi ben och jerrys och sen åt vi middag, tog en pizzaslice. Seen åkte vi popexpressen och han som hade hand om insläppet där va så snäll och rolig och jättesnygg vi fick alla en crush på honom haha. Och han va så jävla snäll att han övertalade han som höll på med musiken att spela One Direction. Då spelade dem C'mon c'mon och vi sjöng med, de va helt galet.

Sen åkte vi popexpressen en gång till och då va de massa andra directioners på samma åk och han i insläppet va ju vår vän då så han sa till musikkillen att spela One Direction igen !!!!! Då spelade han KISS YOU och de va seriöst de bästa på hela dagen, alla sjöng med och vevade med armarna!!! Asså åååh de va underbart. Sen efteråt åket sprang vi fram till han i insläppet och kramade han, han är vår bästa vän nu haha!!
Men sen åkte vi hem, vi sa hej då till Rebecca och Lydia och vi åkte hem vid elva på kvällen.
Vi kom hem till mig vid typ tolv, och så duschade jag och packade sen fick vi skjuts hem till Christina och är nu hos henne, ska sova hos henne inatt:)
Igår och idag har varit helt sjukt!!! Har inga ord. OCH SÅ TRÄFFADE VI FELIX SANDMAN PÅ PLATTAN OMG!!! Så jävla snygg och han gillade fotot jag la upp på instagram!!!!!:D


1D konserten

Hej!
Konserten var helt sjuk! Först innan så va jag och Christina och träffade massor av Directioners i Solna centrum, vi käkade middag ihop och så och gaah de va grymt å lära kännamassor, sen så åkte vi buss till friends arena och på bussen sjöng vi LWWY och Kiss you.
Vi ställde oss i kön till parkett och OMG LOUIS OCH NIALL KOM UT MED SKATEBOARDS ASSÅ DÖÖÖR!!! Shit!!!!!!!!!!!! De va så jävla grymt!!

Sen släpptes vi in och vi sprang mot våra platser och dem som filmade till This is us filmade oss och OMG !!!
Sen kom vi in och jag gick och satte mig och de blev en lång väntan, (en och en halvtimme), halv åtta kom förbandet Camryn ut och va helt okej..
Sen kom 1D vid typ halv nio och DEM VA SÅ JÄVLA GRYMMA!!!!
Dem kom fett nära när dem va påsen "flygande" scenen, har bra foton o videos och så. Men även fast jag tömde min mobil på allt innan konserten så tog minnet slut efter halva! Asså FUCK.
Men de va så bra ändå!!!!!!!!!!!!
Dem sa så bra saker om Sverige, och att Sverige är det bästa landet!!!!
Sen så efter konserten var jag helt slut efter att ha stått upp på min stol hela konserten och hoppat men jag mötte upp några snälla tjejer som hette Rebecca och Lydia som jag träffade innan också.
Vi gick till Solna centrum tillsammans och därifrån åkte jag hem ensam. Kom hem ca 1 på natten.
Jag satt på mittparkett vänster rad 51 plats 55.


FELIX SANDMAN


torsdag

BERÄTTAR OM KONSERTEN SEN, såå mycket å berätta!! Men kom hem ett inatt och vaknade 8 för jag ska in tillstanmed Chrissie nu o leta efter killarna även fast dem kanske inte är där:(


OMFG

Det ser mycket längre bort än va de är!!! NIALL OCH LOUIS KOM UT NÄR VI STOD I KÖ!! JAG DÖR OM OCHO M IGEN OMG LML


Onsdag 8 maj

Hej!
Saker har ändrats och så så är hemma hos Christina med en annan tjej och vi ska åka tillsammans! Vi ska på 1D träff och käka middag i Solna centrum, kommer bli sjukt kul :D


One Direction

Hej!
Jag ska på One Directions konsert imorgon kväll i Friends arena, men som många av mina vänner märkt har jag inte pratat om det alls. Jag sr varit helt otaggad. Det är verkligen inte så att jag ogillar dem för att jag älskar dem så jävla mycket, mer än Justin Bieber faktiskt. Dem är ÄKTA, bjuder alltid på något nytt och är inte beroende av att vara perfekta hela jävla tiden.
Dem har mer personliga konserter och kommunicerar mycket med sin publik och fans.

Anledningen till varför jag knappt har pratat om dem de senaste veckorna är för att det känns så tråkigt och läskigt att gå ensam. Jag hade ju två biljetter men fick en bättre plats på parkett som jag köpte, och sålde dem två andra biljetterna. Så jag ska gå ensam alltså..
Men jag har världens bästa vänner som har erbjudit sig att åka med mig till arenan och stå i kö med mig! :*
Elina och Stina följer med alltså och vi åker vid 14:15 dit.

Nu på kvällen har jag fangirlat med Stina o Elina och lyssnat på 1D och fått upp min fanskänsla igen. Jag känner mig inte jätteuppe, för att nu är det ju konserten som jag inte kommer vara nära 1D ens ju på och sen kommer jag nog aldrig se dem igen! Fyfan va hemskt! Mår dåligt vid tanken. Jag vill bara tänka på hur mycket jag älskar dem, för det gör jaaaag. Åh.

Pratar i telefon med Carro just nu o snackar igenom allt, känns skönt o prata ut lite.

Hittade min 1D T-shirt också!! :D


Tisdag

Hej!
Har hänt roliga grejer idag, men ja efter skolan gick jag hem med Isak och när jag kom hem gjorde jag kakor med Alicia.
Sen på kvällen vid sju träffade jag Stina och Elina lite, sen gick Stina och jag och satte oss i skogen och snacka haha!
Men aa de va de idag, ska tvätta lite kläder o så inför imorrn.
Hej då!


Varning för högt ljud

Titta på hela videon, det är 82 klipp ihopsatta i ett. ;)


Countdown


Måndag

Hej!
Sitter i solen med en blåbärs/hallonsmoothie, det är så gott!
Skolan gick väl okej, lite skoltrött bara.
Men ska laga mat snart, och sen duscha. Blir väl en daglig träff med Elina ikväll som vanligt. xD


Tjockisar

Hej, är med Elina justnu och vi är riktiga tjockisar. Vi har gått till Vivo och köpt choklad xD
Tröst inför måndagen ..


Söndag

Hej!
Har bara legat o tittat på film hela dagen, jätteseg dag.
Skönt ändå att det bara är en tredagarsvecka framför mig. :)


May the fourth be with you

Hej!
På kvällen vid nio åkte jag och Elina in till stan haha! Lite impulsgrej bara. Men de hände inte så mkt förutom att ett gäng stoppade oss o började fråga massör av saker, dem va jättesköna haha!!
Men jag kom hem typ halv tolv och ska sova nu. Jättetrött!


Lördagkväll

Hej!
Har idag gjort en chokladtårta till nu ikväll för vi har släktkalas för Alicia. Den blev ganska bra, inte perfekt men aa :3
Vi har precis ätit middag och ska snart äta tårtan ;)


Ridpass 2

Jag hoppade ju Gabón och han var så duktig!
Det var tre rätuppstående och en oxer. Vi hoppade bana först en gång runt 60 cm vilket gick bra men sen fick man hoppa banan högre om man ville. Det var bara två stycken plus mig som ville hoppa högre, och dem två fick hoppa tillsammans så fick jag hoppa ensam xD

När banan var höjd låg den på 70-75 tror jag och de gick skitbra! Man märkte att han gillade att hoppa lite högre. Jag har ju varit ganska hopprädd de senaste åren men jag var inte rädd alls när vi hoppade den högre banan. På sista hindret, oxern, tog han ett jättestort språng och jag trodde att jag skulle hamna efter men tur nog hade jag ett bra tramp i stigbygeln och stod ju i lätt sits så jag kunde följa med! :D

Sen fick jag hoppa den där höga oxern 3 gånger till och han tog jättestora språng varje gång men jag kunde faktiskt följa med jättebra enligt mamma så jag är skitglad! Hamnade inte efter på något språng alls på hela ridpasset. Gabon är ju världens bästa! Han är verkligen min nya favorithäst inom hoppning. Och han är verkligen lätt att bestämma tempot på, om han ska vara lagom eller pigg. :D

Hoppas jag får rida honom massa år till, han är ju bara 7 år och perfekt mankhöjd, 160cm! Ska ju börja på storhäst efter sommaren. :)


Ridpass 1

Hamilton var pigg o gla' även fast jag red mest med långa tyglar.
På slutet var jag lite busig och hoppade en upphöjd bom i galopp, det tyckte han va kul!

Ska strax hoppa Gabón, men just nu ligger han o vilar. ;)


Torsdag & fredag

 
Hej!
Igår åkte jag till centrum med Carro, Elina, Ida och Tessie, jag köpte en present till Alicia som fyllde 17 år igår. Sen fikade vi på espresso house. :)
På kvällen åt jag pizza med familjen, och efter det gick jag ut och joggade med elina, vi sprang hem till fanny igen haha och fick vatten. Sen gick vi och la oss i kompisgungan vid tio för vi var trötta. Jag lvoar att vi hade sovit där om det inte hade vart skola idag. xD
 
Idag så har vi haft skola som sagt, haft två lektioner ute, så soligt och varmt som det är :)
Gick och köpte glass på rasten med gänget, och sen hände lite grejjer men det ska jag inte ta upp här, vill inte att vissa personer åker illa ut.
Nu efter skolan ska jag strax åka till stallet för att jag ska rida först Hamilton och sedan ska jag hoppa någon, förhoppningsvis Gabón igen!
Ha en bra fredagskväll.
 
 
 

Onsdag

Hej!
Är hemma hos Fanny nu, jag träffade henne och Oskar vid ett och så gick vi hem till Fanny, Oskar drog hem då.
Fanny och jag har gjort pastasallad och ska sätta upp hennes studsmatta nu (:


Wifeys

Hej!
Carro och jag är riktiga wifeys, vi har precis gjort jättefina smoothies ;)
Igår kväll vare väl sådär, man såg och träffade väldigt många man kände, lite awkward med såna man inte vet om man ska säga hej till..
Men ja orkar inte gå igenom hela kvällen men vid halv elva ville några vänner dra vidare till fotbollsplan , men de va så kallt så Carro och jag fick skjuts hem av mamma istället ;);)
Vi tittade på en film och sen somnade vi haha, var astrött.
Carro ska strax åka och ta hand om sin häst och då ska jag dra med Fanny och Elina på en joggingtur.


RSS 2.0