Måndag

Hejsan!
Idag var de skola, no shit sherlock.
Det var helt okej, fick ingenting gjort men det var ändå en produktiv dag om man tänker ur ett socialt perspektiv ;)
Efter skolan följde Fanny med mig hem och vi tittade på Teen wolf. Vi åt massa onyttigt också haha. :(

Har inte så jättemycket planer för veckan, imorgon ska jag inte ta Hamilton utan ska bara rida vanlig lektion. 

På onsdag ska jag åka och gymma med Stina efter skolan! :) Och på fredag ska jag på prova på dag på Sjölins i Nacka och efter det ska jag va med Carro. :D på lördag ska jag på öppet hus på lite olika gymnasium!
De var ju faktiskt några saker jag ska göra i veckan i alla fall haha.

Men ska sova nu så godnatt !:)
his smile is beyond perfect.

It's media

 

Onsdag

HALLOJ!!!

Idag var jag o familj på 50 års kalas och åt lunch. De va väl trevligt. Sen nu på kvällen är jag och ALicia ensamma hemma, har käkat middag osv o har de mys :)
Lyssnar på musik just nu, vill träffa nån haha men de är ingen som kan :(

Aja, orkar inte blogga så hej då!
 
 
 
 

Tisdag

Hej!
Igår efter skolan tog jag hand om Hamilton och sen red jag lektion. Fick rida Långben! Han är stallets största häst, 185 cm i mankhöjd så han är den största jag har suttit på. Det gick väl bra, han är bra på mycket men han påminde mig mycket om saker jag själv suger på. Jag är dålig på att hålla emot med ytterhanden till exempel, Laila sa att det syntes mycket de tillfällen jag tänkte på ytterhanden och de tillfällen jag inte tänkte på ytterhanden. Men hon sa att det var ett jättebra resultat i alla fall och jag kände själv på slutet att det kändes liksom BRA.  Svårt att förklara men aa :)
 
 Idag ska alla niorna till Tyresö gymnasium efter lunch, får se hur de går :)
 
 
 
 
 
 

Tårta med chokladfingrar

Hej!
Känner att jag bakar för mycket men det är ju kul haha. Så idag har jag gjort en tårta! Det är en tårta med banan och marsankräm som fyllning, grädde på, chokladfingrar på sidorna och non-stop, vindruvor, kiwi, blåbär och hallon som dekoration. Behövdes 3 paket chokladfingrar för att det skulle täcka hål haha.

Är ganska nöjd, kanske inte med delen där man blandar godis med frukt/bär men det blev ganska snyggt i färg.
 

Cookie dough tryfflar

Hej!
Jag har precis gjort cookie dough tryfflar, de är så goda. Det gick bra, dom blev i alla fall ganska fina!

Ska gå och lägga mig nu för att inte vara alltför trött imorgon. God natt!
 

Lördag

Hej!
Igår efter skolan åkte jag till centrum med Fanny och vi tittade på hårfärger till mig. Hittade en bra men det fanns bara en förpackning :( vi köpte choklad och x-ray på Coop i alla fall haha!

Sen på kvällen sov Vanessa hos mig. Det var kul! Vi gick upp vid 12 och gjorde pannkakor och just nu tittar vi på Mean girls o äter ostbågar haha.

Ska vara social ! Hej då.
Fredag


Hej!
Igår började skolan igen efter jullovet och det var väl okej. Jag var tvungen att ta en sömntablett i onsdagskväll för att kunna somna haha! Hade vänt på dygnet.

Men det hände väl inte så mycket mer än att vi hade lektioner och så fick vi veta att vi ska ha kemi på nationella i NO. Känns lite konstigt i och med att vi har jobbat klart med kemi och redan är "slutbedömda".

Men idag efter skolan ska jag, Fanny, Ida och Elina åka till centrum och titta på hårfärger till mig! Känns som jag har en jättematt hårfärg så vill ändra något i alla fall. ;)

Men ska gå till skolan strax så hej då!

Sista lovdagen

Hejsan!
I helgen var jag på fanträff i stan, vi var över 50 personer så det är definitivt den största träffen jag varit på. Träffade massa nya härliga personer. Blandannat var Nancy och Naoual två tjejer jag inte träffat förut och de är verkligen superhärliga. Vi åt alla lunch på Donken bc de fanns 250 platser där. Sen var vi lite överallt, och ett tag följde några stycken (inkl mig) med Nancy och gjorde "Selfies with strangers". Det var skitkul! Sen låtsades vi vara från England också, och folk trodde oss haha. 

Igår var jag på Danderyds sjukhus med mina systrar och hade ett möte med en arbetsterapeut och en kurator i 1 1/2-2 timmar. Vi pratade om mammas sjukdom och lite annat. Kändes skönt att få prata ut till någon som vet mycket om sjukdomen och få svar på sina frågor.

Idag har jag mest chillat, har ganska stor ångest inför den här terminen. Inte för att jag kanske kommer sänka mig i vissa ämnen utan för att jag kanske inte höjer mig i de ämnen jag vill.. Och sista terminen i nian är ju alltid stressig. HATAR stress, gillar att planera o så i förväg för att de inte ska bli jobbigt men det går ju inte med nationella, vet ju inte vad som kommer på provet.

Men ska duscha nu och sen titta vidare på en serie jag har börjat kolla på. Hej då och godnatt! 


-

Mellandagarna

Heej!

Kan gå igenom lite vad jag har gjort i mellandagarna.
 
På juldagen åkte vi till mormor och åt kalkonmiddag, lika gott varje år! :'D Och på annandag jul så åkte jag på bio med Carro i Sickla, först åt vi på Taco bar. Vi såg Hobbit 2; Smaugs ödemark, den var riktigt bra! Längtar till trean.
 
Sen i lördags så åkte jag till stan med Carro och shoppade på mellandagsrean, vi åt lunch på Subway. Fick med mig en T-shirt och ett par jeans hem. I söndags så åkte jag in till stan igen men då med Stina, vi gick mest runt i affärer och tittade, Stina köpte en mini iPad. :) Vi åt lunch/middag på Subway då med, lika gott ändå. ;) 
 
I måndags så åkte jag till centrum med mamma och hjälpte henne att handla det sista inför nyår då vi skulle få gäster. Natten till nyårsafton så blev mamma magsjuk (trodde vi!) men under förmiddagen så fick hon symptomen för gallsten så pappa ringde vårdsupplysningen (?). De bad honom ringa ambulans.. så mamma fick åka till sjukhuset! Pappa åkte med. Alicia och Vendela skulle ändå inte vara hemma på nyårsafton så jag skulle få vara ensam men då bjöd Chrissie mig hem till henne. :D Det visade sig att mamma hade en inflammerad blindtarm som de opererade bort under nyårsnatten, direkt efter tolvslaget faktiskt haha! Jag spendera kvällen hos Chrissie, det var jättetrevligt. Sen så gick jag hem vid 2 på natten, jag skulle ha sovit där egentligen men pappa hade kommit hem och var ensam så jag drog henne hehe.
 
Har bara chillat sen nyårsdagen, eller har streckläst boken Divergent som jag fick i julklapp. Den är sjuukt bra och längtar till filmen! Vill också läsa tvåan, Insurgent, det är en trilogi. :)
 
Ska duscha nu tänkte jag, ni får ha en bra kväll! :)


 

RSS 2.0