#Buildagirl

kom inte på något att göra haha :(


Måndag kväll

Hej!
Idag efter skolan åkte jag till stan med Fanny och Ida, det var trevligt! Vi åt middag på jensens o så.

Men jag börjar bli sjuk på allvar nu.. ska se hur de känns imorgon men antagligen måste jag skippa skolan och åka till läkaren. Känns ju halvtrist.
Aja ska försöka sova men de kommer inte gå för har så himla ont i halsen! Godnatt ;)


Måndag

Hej!
Jag är leeedsen för att jag börjar bli sjuk!!!! Och jag ska ju se filmen på onsdag! :(
Jag tar en medicin 3 ggr om dagen så att jag inte har några symptom, asså den är jättebra men på sena kvällar och nätter känner jag ändå av de :(
Det kmr väl försvinna snart hoppas jag..

Ska fixa mig nu och sen gå till skolan, slutar ganska tidigt idag för vi har ingen sista lektion.


Lördag kväll

Hej!
Är påväg till sickla strand nu hehe för jag Fanny och Elina blev bjudna på fest där haha av några vi känner.

Men ska köpa mat nu hej då


Lördag

Hej!
Har tittat på EM i hoppning hela dagen, de är faktiskt spännande haha.

Men ska fixa mig nu och antingen träffa Elina och Fanny eller ut o jogga. Ha en bra kväll. ;)


Fredag kväll

Hej!
Idag efter skolan gick jag först till vivo med Elina och Fanny sen gick jag hem med Isak o snacka o så.

Sen vid 4 åkte jag, Carro, Fanny, Ida och Elina ner till Alby o bada o så till musik o sen åkte vi hem o käka middag (kräftskiva).

Vid 8 träffade jag Carro, Fanny och Elina igen och sen träffade vi på Edwin, Olle ö, Kevin, Lunkan och Jakob och vi var med dom några timmar. Hade jättekul haha, Lunkan är så jävla skön!

Kom hem nyss, träffade Stina på vägen! Mina föräldrar är fortfarande på kräftskivan så är ensam vilket är najs.
Ska titta film så hej då!


Fredag

Hej!
Igår i skolan gjorde vi våfflor, var med sexåringarna, matte osv och efter skolan åkte jag och Christina in till stan och hämtade biobiljetterna. Vi träffade massa vänner som vi inte har träffat på jättelänge!
Vi fick två gratis bio biljetter till Mortal instruments men vi kunde inte gå på de så vi gav biljetterna till två andra tjejer.
Juste, låg och kollade på film i sängen igår kväll kväll (Pain & Gain) och jag råkade nog somna vid åtta för vaknade halv sju av alarmet haha och filmen var fortfarande uppe. Och ändå är jag sjukt trött...

Men idag dåå, skola till två ungefär och sen ska jag hem o sovaaa. Juste min ögoninflammation är borta nu nästa helt! Man ser bara lite rött om man tittar noga.

Ska gå till skolan nu. Hej då!


Torsdag

Hej!
Ska dra till skolan nu men slänger in ett snabbt inlägg.
Vi har ganska så bra platser till this is us :))


Collage Sommaren

Elina har snickrat ihop de här! Jag suger på att lägga upp många bilder så tog hennes collage ;)


This is us

Hej!
Jag har reserverat biljetter till premiären av One Directions film imorse! :D Det är jag, Christina och en snäll tjej som heter Alva som ska gå, och jag och christina ska in till stan imorgon för att hämta biljetterna.
 
Vi ska gå på premiärdagen, 28/8 på Sergel kl 17:50 och massa andra directioners vi känner ska också de så de ska bli najs!
Men det är dåligt att det inte är i 3D, tydligen är det inte det någonstans i Stockholm.. :/
 
Är verkligen irriterad på min ögoninflammation, eller jag rör ju inte mina ögon, tvättade bara bort sminket snabbt när jag kom hem men det jag är irriterad på är att jag har blivit beroende av linsvätska. Det är typ som vatten som man häller i ögonen och de får bakterierna att försvinna typ, och jag häller i sån vätska hela tiden. Plus på de så kommer de se ut som jag är jätteledsen i skolan imorgon. Om mitt ena öga blir värre imorgon bitti måste jag sätta på någon sorts av plåster på ögat så jag ska gå runt med ett öga i skolan?!
Och juste, såg världens skönaste film idag, den heter Movie 43 och är typ bäst haha! Lite rå humor men den är helt skruvad.
Min favoritscen är "Middleschool date", ni som ser filmen förstår vad jag menar ;)
Ska duscha nu och sen sova!
 
 
 

Onsdag

Hej!
Idag var vi i Alby och hade samarbets övningar. Paddla kanot, tipspromenad osv.

Slutade lite innan ett och drog hem, skulle egentligen till nyfors med Elina och Fanny för några där bjöd dit oss men vi pallade inte haha!

I alla fall, en sak som har hänt idag är att jag har fått ögoninflammation ..
Imorse vaknade jag o kunde knappt se med ena ögat så jag trodde jag skulle dö haha!! Försökte strunta i de under dagen men såg lite konstigt, och när jag kom hem hade de spridit sig till andra ögat. Så säger mamma att de är ögoninflammation och inte farligt, hahha!

Men de är irriterande, mina ögon är helt röda o de ser ut som att jag gråter fast jag inte gör det.. såhär konstigt såg de ut på ena ögat imorse:


Ridpasset

Hej!
Haha redan påväg till bussen failade jag.. jag går alltid genom en skog när jag ska till bussen / skolan och då är de alltid en nerförsbacke där som är full av myror.
I alla fall, idag så ramlade jag framstupa mitt i backen och som många av mina vänner vet har jag haft myrfobi sen jag var 3 år. Så jag fick panik och skyndade till busshållplatsen innan jag tittar om jag har några myror på mig. Haha juste, påväg dit ringde jag Elina o sa att jag hade panik o behövde hennes röst att lugna ner mig och hon brydde sig inte ett skiiit hahaha.
På busshållplatsen stod en av mina lärare o jag ville inte snacka med han när jag hade panik så jag sprang till en dunge o kastade av mig en sko som hade myror på sig så snabbt att den gick sönder.
Haha fick inte bort myrorna från skon så jag åkte buss med en sko bara! Såå jag.

I allaaaa fall, red Szmer idag igen och de gick mycket bra!
På slutet travade vi av hästarna på volter på utebanan och han kändes jättefin då, både i skritt och trav. Ibland flöt hans utsida ut lite men när jag fick ihop den kändes det verkligen rätt.
Szmer var även piggare idag än förra veckan så han är verkligen en häst jag gillar. :)
Laila (ridläraren) berömde mig flera gånger efteråt att hon tyckte att han blev jättefin, haha känns lite som hon trodde jag red dåligare än vad jag gör. ;)
 


Tisdag kväll

Hej!
Har köpt två par jeans på Gina, väldigt glad för de eftersom nästan alla mina jeans har gått sönder haha!

Men ska fixa ihop nån middag till mig själv och sen dra till stallet. Antar att jag rider Szmer ikväll också.

ha en bra kväll. 


Få skoldator

Hej!
Har avklarat första skoldagen nu. ;) Ganska okej, fick blandannat reda på att alla i nian ska få en varsin skoldator. :D
 
Den ser ut såhär:
Inte en Macbook pro men ändå något. ;)
De dåliga är att man måste ta hem den vaarje dag efter skolan, och de kan vara lite jobbigt ibland hehe.

Men hinner inte skriva så mycket mer för ska iväg på spontan shopping med mamma! ha de bra.

Lördag söndag

Hej!
I lördags kväll åkte jag in till stan med Elina och gick på was, haha lite töntigt kanske men vi träffade i alla fall Julia och hennes vänner o var med dom. Ibland dansade vi till musiken o ibland pratade vi med främlingar haha.
Bla. kom två 96or fram till oss o snacka ett tag, o en läskig snubbe med mask som började dansa med Elina hahah.
Kom hem typ halv två o hade sjukt ont i huvet så gick och la mig direkt.

Igår söndag så hade våran konfagrupp en liten återförening i Alby och grillade o så. De var trevligt! Efter ett tag gick jag , Fanny, Elina, John, sebbe och casper iväg o chillade några timmar.
Haha vi orkade inte gå hem så vi tog bussen! ;)


Gymnasium.

Hej!
Jag ska ju börja gymnasiet nästa år och har tänkt ganska mycket på var jag vill börja. Min syster började på Vittra i Sickla förra året och hon tycker det är jättebra där, så jag har tittat lite på deras hemsida hur det är där och så.
Jag vet inte ens vilken linje jag vill gå men jag tror det blir Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning samhällsvetenskap, och de flesta gymnasium har den linjen så det är väl inget problem. Allt med gymnasium känns bara så nytt och förvirrande, det är så enkelt att välja fel men ändå enkelt att välja rätt om ni förstår vad jag menar hehe.
Visst, jag har mer än ett halvår kvar innan jag behöver bestämma mig men jag är en sådan person att jag måste planera i tid, jag kan inte komma på ett gymnasium dagen innan jag skickar in ansökan haha.
Jag vill att det ska kännas rätt, inte halvdant.
Vittras hemsida ger inte så jättemycket information men verkar ändå bra. Byggnaden som gymnasiet ligger i heter M7 och det är flera andra gymnasium i den byggnaden också haha,
Lite bilder på hur det ser ut:
 
 
 
 
Som man ser på den här bilden har de jättebra klassrum, man får liksom ett helt skrivbord själv! :)
 
NÅGRA PLUS MED VITTRA SICKLA:
1. Man får en egen dator
2. Om man går Sam Sam får man åka till England med klassen i åk 1
3. Lätt att åka dit, för mig är det bara till centrum och byta buss till 840/821
4. Modern inredning, inte alls lika tråkig som i min nuvarande skola
5. Nära stan om man ska dit efter skolan höhö
 
Känner verkligen att det verkar vara en bra skola, meen tittade på intagningspoäng osv. och förra året hade de 280 som intagningspoäng. I år hade de 212 poäng och jag gick ut 8an med 210 poäng, ska dock försöka höja mig i de flesta ämnena så jag hoppas jag går ut med ca 250 poäng. Även om de hade 212 poäng som intagningspoäng i år så var det bara 80 av 134 som kom in, alltså 54 st kom inte in .. :O
Jag har säkert skrivit så att ingen förstår haha men det jag vill komma fram till är att det inte ens är säkert att jag skulle komma in på Vittra.
 
Nej nu har jag funderat alldeles för mycket på det här med gymnasium osv, ska fokusera på nian nu istället hehe!
Börjar ju skolan imorgon och är fast bestämd vid att jag ska börja kämpa mer och få alla mina D till C och mina B till A och mina E till D. Haha kanske inte jättebra mål men jag känner att de räcker för mig. Då får jag 5 poäng mer i varje ämne och de blir 80 poäng totalt! 290 poäng hehehehehehehhe.....
Äsch lite höga förväntningar.
 
Aja ska sluta babbla, ha de bra!
 
 

Träffade RMM

Hej!
Igår åkte jag in till stan med Kristin och Emma och vi träffade på RMM!
Jag fick bild med Wille, William och Leo :) hann inte fota med Ture! :(
Så snyygga allihop, snyggare i verkligheten än på videos. ;)

I alla fall, igår på eftermiddan så träffade jag Elina och Fanny lite också. Idag ska jag träffa dom igen, men jag är seeg och ligger o tittar på The lone ranger haha!
Ha en bra dag. :)


Torsdag kväll

Heej!
De va mys att käka med tjejerna, efter middan drog vi till fotbollsplan o träffade på Edwin, Kevin och Olle ö.
Vi var med dom i nån timme o sen bjöd dom med oss till nyfors för att träffa några.
Så jag är påväg hem för att hämta cykel, pallar ej gå.

Hörs!


Onsdag kväll-torsdag

Hej!
Igår träffade jag Vanessa på kvällen, vi åt bla middag på pizzerian.
Sen träffade vi på Elina, Fanny, Carro och tessie!:) stod o pratade en stund med dom sen behövde Vanessa gå hem så jag följde med henne dit.

Sen när jag var påväg hem ville Fanny och Elina träffas så jag träffade dom. Sen träffade vi på Carro och tessie igen så vi var med dom lite.

Sen ville några killkompisar träffas så vi drog hem till dom.
Kom hem lite innan tolv o sen tittade jag på himym till kl 4 .. Så jag vaknade halv fem idag haha!

Är påväg att träffa Fanny, Carro och tessie för vi ska käka middag ihop.
Soliigt!

Ha en bra kväll!


Tisdag

Hej!
Igår träffade jag Fanny och Elina på dagen och på kvällen red jag.
Jag red Szmer och han va schysst, på slutet fick vi arbeta hästarna och flytta dom undan vänster och höger skänkel. Han flyttade undan för båda skänklarna enkelt men var riktigt hård i munnen så han ville inte riktigt gå i form. Men ibland kändes det liksom Rätt.
Vendela såg tydligen mig lite och tyckte han gick fint i form men njaa jag hade velat ha lite mer respons av Szmer.

Ja idag då, jag gick o la mig sent inatt för jag tittade på HIMYM så jag vaknade vid ett. Ska träffa Vanessa senare ikväll, skulle egentligen åkt till stan med henne och Emma men kunde inte. :(


Kvällen osv

Hej!
De va jättenajs i stan med Fanny, först gick vi runt i lite affärer och jag köpte bl.a. ögonbrynskniv och lösnaglar och sen fikade vi på american cookies. Sen blev vi båda shoppingsugna så vi gick o provade kläder i massa klädaffärer, hittade några tröjor jag ville köpa me var inte helt säker så köpte inte just då.
Köpte i och för sig ett par jättegulliga rosa mjukisstrumpor, riktigt mysiga!

Sen märkte vi att jag hade glömt min kicks-påse någonstans, antagligen i provhytten till Gina tricot, men vi hittade den inte någonstans.

Vi gav upp och gick vidare i andra affärer, sen precis vid sju innan kicks stängde drog vi dit o jag köpte ögonbrynskniven och lösnaglarna en gång till haha.

Sen åt vi middag på burger king, de blev lite strul med mitt bankkort, det slutade fungera så Fanny betalade min mat men sen gick vi till en bankomat och mitt kort fungerade som vanligt då, konstigt.

Vi drog hem och på vägen pratade vi med Elina och kom fram till att vi skulle träffas, så vi åkte bara hem och lämnade våra påsar och sen träffades vi alla tre. Lyssnade på musik i min högtalare o pratade en massa. Mys.
Kom hem nu, det är ganska så mörkt redan och klockan är bara 11! Sommaren är typ över :(

Schemat i veckan då:

Tisdag: Träffa Fanny och Elina och på kvällen rider jag
Onsdag: Ha grillkväll med konfagruppen i Alby
Torsdag: antagligen träffa Elina och Fanny för en grej
Fredag: Träffa Emma Emsjö
Lördag: Sova hos Fanny med Elina
Söndag: lazy day....

Sedan ska jag försöka träffa Vanessa och Christina i veckan också! :)

Ha en bra kväll så hörs vi!


Bertil

ja


Måndag

Hej!
Gick och la mig vid sex, TCA var ett fiasko, riktigt dåligt faktiskt! Men killarna vann i alla fall 6 av 6 priser. :)
Ska träffa Fanny nu, vi ska åka in till stan. Känner mig glad idag, även fast det är exakt en vecka kvar tills skolan börjar :)(
 
Dagens outfit o så
 
Har spelat in en video som är lite random haha, vet inte om jag ska lägga upp det på bloggen eller inte. ;)
 
 

TCA

Hej!

Ikväll ska jag vara uppe i princip hela natten, för jag ska titta på TCA som inte slutar förrän vid 5 ungefär. ;)
TCA är en förkortning för Teen Choice Awards, vilket är en gala med nomineringar inom olika kategorier, och det är bara ungdomar mellan 13-19 år som får rösta fram vinnaren i varje kategori.
Jag ska titta på det eftersom One Direction är nominerad i kategorierna Tour, Music group, Single (group) och Love song.
Harry Styles är också nominerad i Male hottie och Smile.


Röda mattan börjar kl. 00:15 och själva showen 02:00. :) One Direction kör öppningsnumret!
Under tiden kommer jag skriva med massor av andra i SWD, twitter, skype och sms, vilket brukar vara sjukt najs :D Jag var ju uppe mitt i natten för ca ett år sedan också för att titta på MTV VMA, skrev med massa roliga personer då. :D
 
Måste förbereda o lite så, man kan inte titta på teven nämligen, så måste titta på livestream på datorn. :)

Ha de gott! :)
 

Shoppat lite

Hej!
Det var jätte kul i stan med Kristin, vi gick inne på gallerian och lite andra gator.
Jag var inte ute efter något speciellt men köpte två trosor från Hollister för de var mer än 50% rea, rosa och svarta.
Dom kostade bara 48kr styck så jag är nöjd :D


Söndag

Hej!
Ska strax åka in till stan med Kristin, ska bara käka lunch o så.
Har börjat lyssna mycket på olly murs senaste album, han är så bra!

Ni får ha en bra dag så hörs vi.


Varberg

Hej!
Har inte bloggat på hela veckan för jag har varit i Varberg och shoppat på Ullared m.m.
Jag kom hem igår. :)
Har bl.a. köpt en ny beige väska, solbrillor, ett headset, alltså stora jäklar som sitter på huvudet och några BHar.

Idag har jag haft kräftskiva med familjen och Hampus, massa kräftor, vitlöksbröd, kycklingpaj och västerbottenostpaj. mysigt :))


De närmsta dagarna ska jag träffa Emma Emsjö och Chrissie och imorgon ska jag följa med Kristin till stan.

Vi har förresten fått en ny digitalbox så vi har massa nya kanaler, de är riktigt najs :D


Rida hem från betet

Hej!
Idag gick jag upp alldeles för tidigt (för att va skönt) pga att jag ska rida hem en häst från betet.
Har hjälpt till några timmar i stallet att dra in mattor osv men nu sitter jag i Maries bil påväg till betet :)

Red ju dit café latte med stona men ska rida hem Szmer, som jag aldrig ridit förut, han går med valackarna. Han liknar Gabon lite med utseendet :)


Augusti

Hej!
Igår gick jag på pizzerian med familjen o grannarna, träffade på Ida där också :D
Sen gick jag och Stina till Vivo och köpte grönsaker med dipp, sen tittade vi på en skräckfilm och en komedi.

Gick väl o la mig vid 3. Nu på morgonen blev jag väckt vid 9 för vi ska till min farmor och farfar. Sitter i bilen just nu o bloggar, har nästan två timmar bilresa att se framemot innan vi är framme. :p

Men dom bor ju på landet så det är ju väldigt fint, dom bor precis vid havet :)

Blir lätt åksjuk om jag sitter med mobilen så ska lägga ner den nu!


RSS 2.0