I feel good (y)

Helg nuuuu !
Så grymt skönt :D

Idag i skolan så vare ju speciallunch & vi kom lite sent dit (jag, fanny, carro & tessie) så de va låst! :O
Fast biträdande kom o öppna ;)

De va potatisgratäng & kött och nån sås. potatisgratängen va äcklig men köttet va faktiskt gott o:
Sen kom rektorn med ett fat fyllt med glass och de va typ tomtebloss där så att det "brann".
Alla applåderade när vi fick glassen...

Alla sjuorna hade lilla matsalen för sig själva och helt plötsligt ställer sig dom flesta upp och börjar sjunga "Ja må han leva" till krister.. pinsamt för resten av matsalen stirrade ju på oss !

Men nu ska jag berätta en rolig & äcklig sak!
Äckliga först: Amanda kom och satte sig vid carro och mig på lunchrasten i kafé smaskens.

Helt plötsligt hör man något komma ilande och sen ser vi att en nästan knytnäve stor tuggummi"boll" sitter fast i amandas hår!
De va Patrik som hade sulat den och sahvanna hade tuggat på den och tydligen hade patrik bara kastat iväg den utan att sikta var den skulle hamna.. sure.

Men alla tyckte patrik va jätteelak och typ alla sjuorna samlades runt vårt bord för att kolla, synd om amanda :/
Men sen försökte patrik dra bort de fårn amandas hår men tuggummit satt verkligen som klister :S
Sen drog han i alla fal av den oc då följde en stor hårtuss med.. och lite tuggummi var kvar i håret men det lossnade sen, och då var det en ÄNNU större hårtuss med den lilla tuggummibiten :O  Tänk va synd om amanda att förlora så mkt hår :/ Eller det syntes inte för de va från hennes hår bak.

Men då ville ju amanda hämnas med wilma och då föreslog jag att hon skulle ägga patrik (trycka ett ägg mot hans huvud) och då tycte hon de lät bra så dom gick till matsalen och frågade om ett ägg för ett "kemiförsök".
Dom fick ett och sen bad dom Ilona att ägga patrik och så filmade amanda samtidigt. haha patrik blev chockad men fick inte så jättemycket ägg på sig för de blev en liten fight mellan han o ilona haha ;)
Så just nu ligger det äggskal utanför slöjden ;)
Den roliga saken var att dom äggade patrik ;)


Men imorgon har tessie tydligen ett tema, kändistema. Carro ska vara Blair i Gossip girl eller miley cyrus & Fanny ska vara någon annan i gossip girl (kommer inte ihåg vem) och jag ska vara vanessa i gossip girl ;)
Haha Gossip-girl-tema istället ;) Tessie ska vara .. kommer inte ihåg O:
Btw, ska bara sova hos tessie om carro ska, hon kanske inte får pga lucian i stallet dagen efter ;) Vi har samling ett i stallet för att ta in hästarna vi ska rida och sen ska vi rida i ridhuset (generalrep.) och så är de väl paus till klockan fyra då allt börjar ;)


Vanessa :)






Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Tack för din kommentar!

Trackback
RSS 2.0