The journey

Hej!
Tänkte att det skulle vara bra att berätta för bloggen hur exakt jag ska åka och tillbringa min tid i USA. :)
 
1. 21 februari åker vi först flygplan från Stockholm till New york klockan 10:40 på morgonen, vi kommer fram  kl 19:35 svensk tid i New york, alltså ca 9 timmars resa. Sedan åker vi från New Yorks flygplats till Miamis flygplats (Florida) från kl 22:49 till kl 02:08 svensk tid, nästan 4 timmars resa. Vi kommer fram kl 20:08 amerikansk tid i Florida, så direkt när vi är framme åker vi till hotellet. 
 
2. Vi åker till hotellet, det tar bara ca 15 minuter från flygplatsen dit. Hotellet heter Holiday Inn Port of Miami, och ligger bara ca 150 meter från kryssningsterminalen vi ska till dagen efter.
Vi äter frukost där den 22 februari och sen ska vi till kryssningsterminalen. Vi ska åka en 3-dagars kryssning till Bahamas med en Royal Caribbean båt som heter Majesty of The seas, riktigt fin båt verkar det vara!
 
3. Vi får gå på båten på eftermdddagen och båten åker iväg 16:30 amerikansk tid. Morgonen efter, 23 februari kommer vi fram till Bahamas-ön CocoCay klockan 8. Vi går i land och kommer nog utforska ön, det är 26 grader där. ;) ;) Klockan 5 på eftermiddagen amerikansk tid ska vi i alla fall vara tillbaka på båten. Dagen efter det kommer vi till ön Nassau klockan 8 på morgonen och får gå i land till klockan 5 på eftermiddagen. På ön Nassau ska vi under dagen bada med delfiner! :D
 
4. Klockan 7 på morgonen amerikansk tid den 25 februari kommer vi tillbaka till Miami. Därifrån får vi skjuts till ett ställe där vi ska hyra en bil, eftersom vi är sex personer (Vendelas pojkvän ska med) så ska vi en väldigt stor bil, en Grand voyager tror jag det blir. Den bilen kommer vi hyra resten av hela resan, alltså ca 1 ½ vecka.
Vi bilar upp från Miami till Fort myers, vilket tar 3 timmar ungefär, och där ska vi bo hos min morfar i 3 dagar. Han har pool på tomten så det känns ju lite lagom najs. :D
 
5. Den 28 februari efter att vi har spenderat 3 dagar hos min morfar så bilar vi till Orlando vilket också tar ca 3 timmar.
I Orlando ska vi vara i tre dagar för att gå på Universal Studios (DisneyWorld) och Seaworld och sådant. :) Vi ska bo på ett hotell, fast vi får en egen "villa", jättefin. :) Hotellet har en jättecool pool som är nästan lika stor som en sjö, riktigt stor!
Hotellet:

 
6.  Disneyworld verkar riktigt najs! Jag har varit på Disneyland förut men det är ju inte alls lika stort som Universal Studios, så det ska bli kul. Seaworld är nog också riktigt kul att åka till, kanske titta på någon show med sälar/delfiner. :)
 
7. Den 3 mars, efter Orlandoresan åker vi tillbaka till Fort myers och bor hos morfar dom sista tre dagarna. Den 5 mars åker vi hem men vi kommer inte hem förrän ca klockan nio på morgonen svensk tid i Sverige den 6 mars (onsdag).
 
Det roliga med den här resan är att jag bara missar tre skoldagar, för veckan vi åker dit är det praovecka, veckan efter det är det sportlov och veckan efter det är det skola men jag kommer ju hem på onsdagen. ;)
 
 


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Tack för din kommentar!

Trackback
RSS 2.0