Spökafton imorgon!

Imorgon är det spökafton i stallet!
Ska gå med Julia och Vanessa!
Det kommer bli kul, det är inte läskigtl ängre att gå spökrundan för jag har väl blivit för stor för det ""XD

Men spökafton i vårat stall går alltid till så att man samlas uppe i klubbrummet och sen är det nån person som berättar spökhistorier. Alla grupper (det brukar vara 4 st i varje grupp) har olika nummer, så nummer 1 kommer gå rundan först. Medan personen berättar spökhistorier kan nummer 1 få gå kanske efter en kvart-halvtimme. Det är ca 5 mintuers mellanrum mellan alla grupper och berättaren fortsätter berätta spökhistorier.

Spökrundan brukar gå så att man går bredvid glabohagen och kanske man ska hämta något i glabohuset. Sen går man ner mot isoleringsstallet och förbi sandvolten och sen bredvid privathagarna och mot ridhuset fastj ag tror ridhuseti nte är med i år, istället är det nog bara bostadshuset. Sen kommer man tillbaka till stallet.
Det är olika stationer tror ja där man ska hämta lappar med en bokstav på som kommer bilda ett ord typ och av alla dom grupperna som har bildat rätt ord lottar man så får två stycken grupper ett varsitt pris (typ en Aladdin-ask).

Kanske inte låter så roligt men alla taggar upp varandra så spökafton är faktiskt riktigt kul :D
Dom flesta åren har mormor varit spökberättaren men i år kan hon inte så tror Johanna ska vara det.

Carro som har hand om spökafton sa att det inte är en enda från stallet som vi känner som kommer vara spöken (det är ju spöken/psykopater osv under "banan") och då är det väl extra läskigt!

Men vanessa och julia har lovat att vara modiga ;)
Det är jag med ! tror jag.. haha XD





vendela (min syster( är hon med vita kläderna & felicia är svarta ;)

från förra årets spökafton ;)



Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Tack för din kommentar!

Trackback
RSS 2.0